IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonu İşletim Sistemi (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/)
-   -   "Siri" olduğunu yeni farketti! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/426416-quotsiriquot-oldugunu-yeni-farketti.html)

dreamy 13 Kasım 2011 12:19

"Siri" olduğunu yeni farketti!
 
Apple Siri'nin sesini kısmak istedi!

iPhone 4S'in Siri'sinde sesinin kullanıldığını fark eden sanatçı, her şeyi ortaya döktü!


Siri'deki erkek sesin sahibi olan İngiliz seslendirme sanatçısı Jon Briggs'in, sesinin Siri'de kullanıldığından yeni haberi olduğu ortaya çıktı. iPhone 4S'in TV'deki tanıtımında kendi sesini duyan Briggs'e Apple tarafından bu konu hakkında konuşmaması rica edilmiş.
Siri'deki 5.000'den fazla sesin sahibi Jon Briggs, seslendirmeleri yaklaşık 6 yıl önce yapmış. Apple ise bunları bir vasıta yoluyla satın almış. Buraya kadar her şey normal görünüyor. Ancak iPhone 4S ve Siri işlevinin tanıtılmasının ardından Briggs, bir "Apple temsilcisi" tarafından aranmış ve üründeki rolü hakkında konuşmaması istenmiş.
Apple çalışanı, Apple'ın "bir kişi olmadığını" söylemiş ve Apple çalışanlarının ürünlerdeki katkısı hakkında konuşma hakkı olmadığından sessiz olmasını istemiş. Ancak Jon, Apple için çalışmadığından bu isteği gülerek karşılaşmış ve The Telegraph ile bir röportaj yapmış.
Briggs'in sesi bazı navigasyon sistemlerinde, İngiliz TV programı The Weakest Link'te ve birkaç yerde daha kullanılıyor.


Veteknoloji



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net