IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonu İşletim Sistemi (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/)
-   -   Windows Phone'lu modeller, artık ABD'deki mobil internet trafiğinin %1! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/480461-windows-phonelu-modeller-artik-abddeki-mobil-internet-trafiginin-1-a.html)

Soner 08 Mayıs 2012 18:18

Windows Phone'lu modeller, artık ABD'deki mobil internet trafiğinin %1!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
StatCounter tarafından internette yayımlanan verilere göre Microsoft'un Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefonlar artık ABD'deki mobil internet trafiğinin %1'ini oluşturuyor.

Grafikte 2011 yılının 37. ve 38. haftaları arAsında ilk kez %0.8 barajının aşıldığı gözlemlenmekte. Windows Phone'lu modellerin oluşturdukları inişli ve çıkışlı bir seyir halinde olan mobil internet trafiği, 2012 yılının başında %0.76 seviyesinde. 2012 yılının 14. haftasından itibaren meydana gelen yükseliş Nokia Lumia 900'ün satışa sunulmasına bağlanıyor. İngiltere'de ise Windows Phone'lu modellerin mobil internet trafiğinde %0.97'lik paya sahip oldukları belirtiliyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk