IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonu İşletim Sistemi (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/)
-   -   Windows Phone Başlangıç Ekranı Arka Plan Ekleme (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/596477-windows-phone-baslangic-ekrani-arka-plan-ekleme.html)

Zen 14 Haziran 2014 11:35

Windows Phone Başlangıç Ekranı Arka Plan Ekleme
 
Windows Phone 8.1 güncellemesinin en büyük nimetlerinden olan tile yani kutucuk arkalarına resim koyabilme özelliği kullanıcılar tarafından oldukça çok beğenilmişti.
Peki ben başlangıç ekranına nasıl resim ekleyeceğim? diyenlerdenseniz sizlere hemen veteknoloji.com olarak sizlere gereken bilgiyi verelim.
İlk olarak ayarlar>başlangıç tema>fotoğraf seç> diyerek istediğiniz resimi seçip onay kutucuğuna bir kez tıklamanız yeterli, bu aşamaları yaptıktan ana ekrana döndüğünüzde seçtiğiniz resmin arkaplan olarak ayarlandığını göreceksiniz.
Dilerseniz sizlere daha kolay olması açısında aşama aşama yapmanız gereken adımları görüntüler ile gösterelim.
Resimleri tam net çözünürlüğünde görebilmek için mouse ile basılı tutup chrome üzerinden yeni sekme yerine bırakabilir veya bilgisayarına kaydedip tam net olarak görebilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kaynak: Veteknoloji.com


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk