IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonu İşletim Sistemi (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/)
-   -   Windows Phone 8.1 Güncellemesi Nasıl Yapılır? (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/596479-windows-phone-81-guncellemesi-nasil-yapilir.html)

Zen 14 Haziran 2014 11:37

Windows Phone 8.1 Güncellemesi Nasıl Yapılır?
 
Geçtiğimiz ay yayınlanan Windows Phone 8.1 önizleme güncellemesi nasıl yapılır?
İlk öncelikle bunun cevabını verelim, Windows Phone 8.1 ön izleme sürümüne güncelleme yapabilmek için öncelikle bir geliştiri veya appstudio hesabınız olması gerekli, appstudio hesabını ücretsiz olarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinde Microsoft hesabınızla giriş yapıp gerekli izinleri vermeniz durumunda appstudio hesabına ücretsiz olarak kart bilgisi vermeden sahip olabileceksiniz.
Sıra geldi telefona Windows Phone 8.1 güncellemesi nasıl yapılır? konusuna
Telefonunuzu Windows Phone 8.1 güncellemesini yükleyebilmek için öncelikle [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresindeki uygulamayı ücretsiz olarak telefonunuza indirmeniz gerekli, bu uygulamayı indirdikten sonra appstudio veya geliştirici Microsoft hesabınızla şifrenizi girmeniz istenecek, bunları girmeniz durumda uygulama sizi accep, next gibi ifadelerle ilerletecek en sonunda ise done kutucuğunu işaretleyip setting, update ekranına gitmenizi isteyecek.
Uygulamayı kurup çalıştırdıktan sonra girişinizide tamamladıktan sonra ayarlar>telefon güncelleme>güncellemeleri denetle, diyerek Windows Phone 8.1 ön izleme sürümünü ücretsiz olarak telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Windows Phone 8.1 güncellemesini yapmadan önce telefonunuzun en az %100 şarjı olması önerilir, ilk olarak telefonunuza 2 adet güncelleme gelicek ve en son WİNDOWS PHONE 8.1 ÖN İZLEME SÜRÜMÜ YÜKLENMİŞ OLACAKTIR.
Kaynak: Veteknoloji.com


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net