IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonu İşletim Sistemi (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/)
-   -   Android L'nin işlevlerini şimdiden edinin! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/614067-android-lnin-islevlerini-simdiden-edinin.html)

Deep 16 Eylül 2014 20:51

Android L'nin işlevlerini şimdiden edinin!
 
Android L için aylarca beklemenize gerek yok; en iyi yönlerini şimdiden cebinize taşıyoruz!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Material Design
arayüzünü hayatımıza getirmeye hazırlanan Android L, Haziran ayında Google I/O geliştirici etkinliğinde tanıtılmıştı. İşletim sisteminin yakın bir zamanda tanıtılacak Nexus'larda ortaya çıkması bekleniyor. Nexus 5 ve 7 kullanıcıları, önizleme sürümünü şimdi deneyebiliyorlar. Ancak Android L'nin telefonunuza gelmesini beklemek istemiyor ve özelliklerinin tadına şimdiden bakmak istiyorsanız, bunu yapmanızı sağlayacak bazı uygulama ve modifikasyonlar var. Root gerektirmeyen bu yöntemler, elbette gerçek Android L'yi sunmuyorlar, ancak Android L cihazınıza gelene kadar sizi idare edebilirler.

Klavyesi


Play Store'dan edinebileceğiniz özel klavyelerle Android L'nin sadeliğini yakalayabilirsiniz. Bunun için size ai.type adındaki klavyeyi indirmenizi, ardından bu uygulamaya yönelik Android L temasını indirmenizi tavsiye ediyoruz.


Tema

Android L'nin en önemli yeniliklerinden bir tanesi, tabi ki Material Design tasarım dili. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'da kullanabileceğiniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], telefonunuzu bu yeni tasarıma oldukça yaklaştırıyor.

Deneyimi web tarayıcınıza da getirmek isterseniz, Chrome'u kullanın ve onu son sürüme güncellediğinizden emin olun.

Kilit ekranı uyarıları


Android L, uyarıları kilit ekranında gösterebiliyor, böylece uyarılarınıza bakmak için kilidi açmak zorunda kalmıyorsunuz. Böyle bir işleve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile erişmeniz mümkün.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Uygulama, istediğiniz gibi görüntüleyip, kaldırabileceğiniz, kişiselleştirilebilir uyarılar sunuyor. Hangi uyarıların kilit ekranında gösterileceğini seçebiliyorsunuz. Bunu yapmanızı tavsiye ediyoruz, çünkü aksi halde kilit ekranınızda çok fazla uyarıyla karşılaşabilirsiniz.


Duvar kağıtları

Android L deneyiminize son dokunuşları yapmak için Android L Wallpaper uygulamasını yükleyerek, stok duvar kağıtlarını edinebilirsiniz. Material Design'ın renk düzenine özel bu duvar kağıtları, basit olsalar da hemen öne çıkıyorlar.

Daha fazlası


Telefonunuz root'luysa ve Android L görünümü için her şeyi yapmaya hazırsanız, biraz daha ileri gidebilirsiniz. GravityBox [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Module, yeni, PlayStation tarzı yazılımsal gezinti düğmelerini telefonunuza getiriyor.
Bunun yanında Android L geliştirici önizleme sürümünün [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Bu apk dosyalarını yükleyebilmek için de çoğunlukla root'a ihtiyacınız var.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net