IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonu İşletim Sistemi (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/)
-   -   Android Wear, iOS'a uyumlu hale gelebilir! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonu-isletim-sistemi/633760-android-wear-iosa-uyumlu-hale-gelebilir.html)

Deep 26 Ekim 2014 17:49

Android Wear, iOS'a uyumlu hale gelebilir!
 
Google, en özel Android'ini Apple'ın iOS işletim sistemi ile bütünleştirmeye kararlı!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Google'ın Android Wear platformu, Moto 360 ve yeni LG G Watch R gibi akıllı saatler üzerinde keyif sürüyor. Yeni bir bilgi ise Android Wear'ın Apple iOS'la uyumlu hale geleceğini söylüyor.

Android Wear ürün müdürü Jeff Chang, Huffington Post UK'e yaptığı açıklamada iOS'un geniş kullanıcı tabanının takımı için çekici bir hedef olduğunu söyledi ve şöyle konuştu: "Her zaman mümkün olan en çok kişinin deneyimimizden faydalanmasını istiyoruz. Dolayısıyla Android Wear'ı daha fazla kişinin kullanması için bunu yapmakla ilgiliyiz."

Chang, teknik konuda ve API'lar konusunda zorluklar yaşadıklarını ve tüm güçleriyle bunları aşmaya çalıştıklarını söylüyor. "Duvarlı bahçesiyle" sıkça anılan Apple, bazen rakip yazılımlara istisnalar tanıyabiliyor. Geçtiğimiz aylarda firma, Microsoft'un Office'i iPad'lere getirmesine izin vermişti.

Ancak Apple'ın HealthKit ve özellikle Apple Watch tanıtımları, firmanın Android Wear'a çok da sıcak bakmayacağını gösteriyor olabilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net