IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Çevre ve Geri Dönüşüm (https://www.ircforumlari.net/cevre-ve-geri-donusum/)
-   -   'Mavi kapak' projesinde 4 yılda 9 bin 750 adet tekerlekli sandalye (https://www.ircforumlari.net/cevre-ve-geri-donusum/824905-mavi-kapak-projesinde-4-yilda-9-bin-750-adet-tekerlekli-sandalye.html)

xena 12 Haziran 2019 15:20

'Mavi kapak' projesinde 4 yılda 9 bin 750 adet tekerlekli sandalye
 
TÜRKİYE Fiziksel Engelliler Federasyonu Genel Başkanı Nedim Kılıç, bünyelerinde 4 yıl önce başlattıkları 'Mavi kapak' projesi sayesinde Kıbrıs ve Bulgaristan dahil olmak üzere ihtiyacı olan engellilere 9 bin 750 tekerlekli sandalye yardımında bulunduklarını söyledi.


Edirne'de ziyaretlerde bulunan Türkiye Fiziksel Engelliler Federasyonu Genel Başkanı Nedim Kılıç, 4 yıl önce başlattıkları 'Mavi Kapak' projesini anlattı. Kılıç, Kıbrıs ve Bulgaristan'daki soydaşlar dahil olmak ozere 'Mavi Kapak' projesinde 9 bin 750 tane tekerlekli sandalyeyi engelliye dağıttıklarını belirterek şöyle dedi:


"Proje sayesinde hem çevre açısından geri dönüşüm bilinci oluşturduk, hem de engelli vatandaşlara yardımcı olduk. Mavi kapak toplama projemiz dördüncü yılında ve hala devam etmekte. Bu proje bizleri çok mutlu etti ve bazı şeyleri görmemize neden oldu. Biz para toplamıyoruz. İnsanlara duygu sömürüsü yaparak dolandırmıyoruz. Bu projeyle özellikle genç yavrularımızın ve vatandaşlarımızın geri dönüşüm konusunda duyarlılığını sağlamak amaçlı Edirne'den Kars'a kadar binlerce mavi kapak toplanıyor. Tabii bunun adı mavi kapak oldu ama her renkteki ve türdeki plastik kapak toplanabilir. Burada vatandaşlarımız sadece mavi renklileri düşünmesin. Çöpe atılan kapakları bizlere göndererek



Türkiye'nin her ilindeki engelli bireylere destek olunabilir. Yaklaşık 25 gün önce Ağrı'da öğrencilerin destekleriyle toplanan kapaklar sayesinde Ağrı Valisi'nin de katılımıyla 25 adet dağıttık. Şu ana kadar Kıbrıs ve Bulgaristan'daki soydaşlarımız dahil olmak mavi kapak sayesinde 9 bin 750 tekerlekli sandalyeyi engelli vatandaşımıza dağıttık. Allah herkesten razı olsun. Bayram arifesinde belirleyeceğimiz il ve ilçelerde toplam 60 tane daha tekerlekli sandalye dağıtacağız. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz."


Alinti

vioLeta 12 Haziran 2019 15:24

Cevap: 'Mavi kapak' projesinde 4 yılda 9 bin 750 adet tekerlekli sandalye
 
Güzel, daha da iyileri olacak inşallah

Beatrice 12 Haziran 2019 15:34

Cevap: 'Mavi kapak' projesinde 4 yılda 9 bin 750 adet tekerlekli sandalye
 
Wauvv çok iyi daha da iyi olur umarım


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net