IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By xena

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ağustos 2019, 13:19   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Telekom 7 bin 680 ağacı kesilmekten kurtaracak




Türk Telekom Genel Müdürlük binaları ile 12 bölge müdürlüğüne bağlı ofislerde oluşturulan geri dönüşüm mekanizmaları sayesinde ayda ortalama 40 bin kilogram kağıdın geri dönüşüme kazandırılacağı, bu şekilde yıllık ortalama 7680 ağacın kesilmekten kurtarılacağı bildirildi.
Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakma hedefiyle ürün ve hizmetlerde sürdürülebilir uygulamalara yer verildiği belirtilerek, iş süreçlerinde de sürdürülebilir uygulamalara yönelindiği kaydedildi.
Bu çerçevede, Genel Müdürlük binaları ve 12 bölge müdürlüğüne bağlı ofislerde kullanılan kağıtların geri dönüşüm mekanizmalarının kurulduğu ifade edilen açıklamada, ayda ortalama 40 bin kilogram kağıdın geri dönüşüme kazandırılacağı, böylece de her ay yaklaşık 640 ağacın kesilmekten kurtarılacağı ifade edildi.
Açılamada, şöyle denildi:
"Türk Telekom, Türkiye genelinde aylık ortalama 40 bin kilogram kağıdı geri dönüşüme kazandırarak yıllık ortalama 7680 adet ağacı kesilmekten kurtarıyor. 2010 yılının ilk 9 ayında Türk Telekom'un kağıt dönüşüm miktarı 319 bin kilograma ulaştı. Türk Telekom'a bağlı 12 bölge müdürlüğü ve Ankara ve İstanbul'da yer alan genel müdürlük binalarında toplanan kağıtlar, Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından yetkilendirilen şirketlere teslim ediliyor."
Türk Telekom Regülasyon ve Destek Hizmetleri Başkanı Şükrü Kutlu'nun, çevreye duyarlı sürdürülebilir adımlar atarak ofislerde kullanılan kağıtların geri dönüşümü konusunda önemli mesafe katedildiğine dikkat çektiği belirtilen açıklamada, Kutlu'nun şu görüşlerine yer verildi:
"Türk Telekom Genel Müdürlüğü olarak 12 bölge ve 82 il müdürlüğünde kullanılan kağıtların geri dönüşüme kazandırılması konusunda büyük özen gösteriyoruz. Kağıt geri dönüşümünün ormanlarımızın yaşaması ve doğal miraslarımızı korumamız açısından ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Türk Telekom olarak, çevreye zarar vermeyen hizmet ve uygulamalarımızı sürdüreceğiz."
Türk Telekom'un duyarlı müşterileri için de çevreye zarar vermeyen ürün, hizmet ve uygulama seçenekleri sunduğu belirtilen açıklamada, uçuş ve zaman tasarrufu sağlayan ve aynı odadaymış gibi görüntülü görüşme olanağı sunan telepresence ya da müşteri taleplerini akıllı telefonlar (PDA) ile takip ederek, zaman ve kağıt tasarrufu sağlayan uygulamalarla iş süreçlerini yeniden yapılandırdığı vurgulandı.


Açıklamada, Türk Telekom'un ayrıca e-fatura ya da çevre dostu telefonlar gibi ürünlerle çevreye duyarlı müşterilerine alternatif sunarken, sektörde e-sürdürülebilirlikle ilgili konuları organize eden ve kar amacı gütmeyen uluslararası bir kuruluş olan GeSI (Küresel Çevre Sistemleri) çatısı altında da çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.



Alinti

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 03 Ağustos 2019, 19:57   #2
Çevrimdışı
✰ ÖzeL..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Telekom 7 bin 680 ağacı kesilmekten kurtaracak




Kesilmekten kurtarsa ne olacak, keyfi villalar oteller için nice güzelim ormanlar katlediliyor

__________________
Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..






Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
geri dönüşüm


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Geri dönüşümle, 5 yılda 240 bin 764 ağaç kesilmekten kurtarıldı xena Çevre ve Geri Dönüşüm 3 12 Haziran 2019 15:25
100 bin ağaç kesilmekten kurtuldu Seth Haber Arşivi 0 02 Kasım 2014 12:50
Erguvan Ağacı Resimleri, Erguvan Ağacı Fotoğrafları Violent Doğa & Manzara Resimleri 0 16 Mart 2014 16:19
Bu Kamera Çok Can Kurtaracak Lost Bilim Dünyasından Son Haberler 0 18 Mayıs 2012 18:31
Gül'ü kurtaracak formül! Gravity Haber Arşivi 0 30 Eylül 2008 10:15