IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By PySSyCaT

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2021, 12:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Daha İyi Seks İçin Egzersiz






Egzersizler

Daha İyi Seks İçin Egzersiz

Daha iyi seks: Bilgi içerikli reklamlar bunu vaat ediyor. Dergiler de. Elbette hepsinin bir bedeli var.

Seks yaşamınızı bedava iyileştirmek kolay olsaydı hoş olmaz mıydı? Gerçekten daha şehvetli olabilirsiniz ve tek yapmanız gereken egzersizle biraz terlemek.

Ama bekleyin, dahası var!

Siz ve eşiniz gerçekten cinsel tatmininizi ikiye katlayabilirsiniz. Her ne kadar aşağıdaki daha iyi seks egzersizleri erkeklere yönelikse de seksi bir atılım yapmak isteyen kadınlar için de harikadırlar. O halde ne bekliyorsunuz?

Şaka bir yana, biraz egzersiz hakikaten seks yaşantınıza yardımcı olabilir. Yanında da egzersiz kas tonusunu, kuvvetini ve cinsel dayanıklılığı arttırır. Öyleyse hangi egzersizler yatak odanızı eski haline getirmeye yardım edebilir?

Daha İyi Seks İçin 5 Egzersiz
Egzersiz fizyologu, Rich Weil, ‘seks yaşamınızı harika tutmak’ için şu beş ‘seksersiz’i (seks egzersizini) öneriyor.

Şınav. Yalnız bir egzersiz seçecekseniz seçeceğiniz bu olmalı diyor, Weil, ‘çok açık sebepler yüzünden’
Başlangıçta temel antreman kalitesinde şınav çekemezseniz duvar presleri (esasen duvara karşı yapılan şınavlar) ile başlayın, 12-15 tekrarlı 3 set hedefleyin. Hazır olduğunuzda yerde diz şınavlarına ilerleyin, burnunuzu yere yavaşça değdirirken sırtınızın dik olmasına dikkat ederek. Bir kademe ilerlemeye hazır olduğunuzda geleneksel el ve ayak parmakları üzerinde şnava geçin.

Karın hareketleri. Karnınız bir sonraki en kritik seks geliştirici vücut bölgesidir. Ne de olsa, seks sırasında karın kaslarınızı kullanmalısınız.’
Karın egzersizlerine eski moda mekikle başlayabilirsiniz. Sırt üstü yatın, eller ensenizi destelesin, dizler kırılmış ve ayaklar yerde, daha sonra vücudunuzu omuzlarınızı yerden kaldıracak şekilde yukarı kaldırın. 15-20 tekrarlı 3-5 set yapın.

Daha çekici karın için erkekler ve kadınlar ayrıca köprü yapabilir. (dizler bükülmüş sırt üstü yatın , kalçanızı kaldırın ve indirin; 15 tekrarlı 3 set) Erkekler ayrıca pelvis eğimlerini (ayakta durun veya uzanın, sırtın alt tarafını dikleştirin ve göbeği sırtınızın alt kısmı duvara veya yere değene kadar içeri çekin), kadınlar Kegel egzersizlerini deneyebilirler, pelvis kaslarını (idrar akışını durdurmak için kullandıklarınız) kasın ve kasları 3 saniye sıkın, daha sonra 3 saniye gevşeyin. Bunu günde üç kez 10-15 defa tekrarlayın.

Deadlifts. Bu egzersiz sırtınızı olabildiğince kuvvetli tutacak, bacaklarınızı ve gövdenizi de çalıştıracaktır. Nötr eğilmiş pozisyondan başlayarak ağırlıklı bir halteri veya dambılı yerden kaldırdığınız deadlifts’i yapmak kolaydır- Ancak unutmayın, deadlifts’te yanlış yapmak da kolaydır, bu yüzden teknik önemlidir. Doğru yaptığınızdan emin olmak için internet üzerinden veya spor salonunuzdan biraz ipucu alın.
Gövdeyi yana eğmeler ve dönmeler. Ve bu egzersizden ve bir sonrakinden en fazla faydayı elde etmek için spor salonuna gidebilirsiniz. Gövde yana eğme ve bükmeler vücudunuzun üst kısmını kuvvetlendirecek ve canlılık kazandıracaktır.
Spor salonunda itme veya çekme egzersizleri. Spor salonundayken cable crossover aletinde yapacağınız kürek çekme, yana açılmalar ve yanlara yükselmeler yatak odası performansınız için çok iyi olacaktır. Bu egzersizleri en etkili nasıl yapacağınız hakkında bir uzmandan ipuçları almayı unutmayın.
Tamam, öyleyse muhteşem kas tonusu, daha fazla dayanıklılık ve daha iyi seks: Daha ne olsun? Ama bekleyin, gerçekten dahası var. Eğer daha fazla şehvet istiyorsanız seksten hemen önce 20 dakika egzersiz yapın; ‘asla bundan iyisi olmaz!’

ipuçları

Evet, Daha İyi Seks İçin Biraz Daha İpucu
Eğer şınavlar, mekikler ve deadliftler sizin aklınızdaki terleme yöntemleri değilse şehvet dolu olmak için hala bol bol egzersiz seçeneğiniz var.

Zevkinizi seçin: Yürümek, yüzmek veya koşmak daha mı iyi? Pilates veya yoga nasıl? Belki siz bisiklete binmeyi veya kayak yapmayı tercih edersiniz? Çok iyi çünkü fitnes hocası ve *** Flex: The Way to Enhanced Intimacy and Pleasure’ın yazarlarından Paul Frediani, bir sağlık problemi yoksa herhangi bir kardiyovasküler egzersiz seks yaşamınızı canlandırmak için harika bir yoldur diyor.

Ama haftasonuna fazla yüklenip yaralanmamak için her seferinde 30 dakika olmak ü[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ere haftada beş gün çalışmayı hedefleyin. Kanınızın düzenli pompalanmasını sağlayın ve karşılığını alın: Dayanıklılık, pozisyonları sürdürmek için daha fazla kuvvet ve bunları rahatlıkla yapmak için esneklik.

Daha İyi Ereksiyon

Bonus: Bir de Daha İyi Ereksiyonlar?
Elbette sizi egzersizin faydalarına ikna ettik ama fazladan hiçbir karşılık talep etmeden bir bonus daha var. Egzersiz sertleşme bozukluğunu yenmeye de yardımcı olabilir. Bir çalışma yaşı 50’nin üzerinde olan erkekler arasında fiziksel olarak aktif erkeklerin hareketsiz olanlardan yüzde 30 daha az sertleşme bozukluğu riskinin olduğunu göstermiştir. Çalışmalar ayrıca obezite ve sertleşme bozukluğu arasında da kuvvetli bir bağ olduğunu göstermektedir.

Aslında sık egzersiz yapanların hareketsiz insanlara göre daha iyi vücut imgeleri vardır, bu da onların cinsel olarak kendilerini daha çekici hissetmelerine yardımcı olur. Yapılan bir çalışmaya dayanarak, haftada iki ile üç kez egzersiz yapan erkeklerin yüzde 80’inin ve kadınların yüzde 60’ının cinsel cazibelerini ortalamanın üzerinde hissettikleri bilinmektedir.

20 yıl gençmişsiniz gibi seks yapmak ister misiniz? Bir araştırma, 60’larındaki yüzücülerin 40’larındaki insanlarla karşılaştırılabilir seks yaşamları olduğunu gösterirken bir başka araştırma, 55 yaşın üzerindeki erkeklerde ve kadınlarda yüksek seviyelerde cinsel faaliyetin daha genç ve hareketsiz insanlardan daha yüksek egzersiz dereceleri ile ilişkili olduğunu bulmuştur.

Cinsel faaliyette bir çok faktör olabilir ama bazı araştırmaların ortaya koyduğu şey fit ve aktif olan insanların hareketsiz insanlardan faha fazla seks yaptığı. Sonuç? Dayanıklı olmanın yanı sıra güçlü ve esnek olmak siz ve partneriniz için seksi alevlendirici olacaktır.

Ve hepsinden önemli kas geliştirmeyi unutmayın. ‘Seks kulakların arasındaki kasla başlar,’ diyor Frediani, ‘ karnınızdaki, kollarınızdaki veya kalçanızdaki kaslarla değil. Sağlıklı hissediyorsanız ve olumlu bir vücut imgeniz varsa daha iyi bir seks yaşamınız olacaktır.’





HemensagLik..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
daha iyi seks için egzersiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Daha Kaliteli Seks İçin PySSyCaT Cinsel Sağlık 0 09 Ocak 2021 14:32
Vücudunuz Ve Cildiniz İçin Egzersiz Yapın YaRen Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 27 Temmuz 2019 09:16
Erkeklerin Seks Hayatını Canlandıran 5 Egzersiz Chen Cinsel Sağlık 1 08 Temmuz 2019 23:33
Yaşam Kaliteniz İçin “Egzersiz” Siyahizm Sağlık Köşesi 0 16 Ekim 2018 14:45
Pilates İçin Egzersiz Hareketleri (Resimli) Violent Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 02 Mayıs 2014 23:48