IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2014, 22:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çocuklarda Saç Dökülmesi Nedenleri




çocuklarda saç dökülmesinedenleri değişir . Saç dökülmesi nedeniyle hastalıklar , psikolojik sorunlar , ilaç , yeme alışkanlıkları ve çevresel nedenler oluşur . Çocuklar saç kaybına nedenhastalıkların bazıları , tinea capitis , diyabet , kanser ve birçok others.The Amerikan Saç Dökülmesi Derneği onlar çocuklarda herhangi bir saç dökülmesi fark ederseniz , bir çocuk doktorutavsiye aramak için yetişkin öğütler. Hastalıklar
çocuklarda saç kaybına nedenhastalıklardan biri tinea capitis ,kafa derisi saçkıran olduğunu. Bukafa derisi deri , kaş ve kirpik bir mantar enfeksiyonudur . Busaç ve köklerininmilleri taşıyabilirsiniz . Tinea capitis gibi tinea tonsurans gibi birçok isim var yüzeysel bir hastalıktır . Bu dermatofitoz kabul edilir .
Psikolojik Sorunlar
Psikolojik sorunlar çocuklarda saç kaybına neden olabilir. Trikotilomani bir örnektir. Bu bir obsesif - kompulsif bozukluk olarak kabul edilir . Hasta düşünmedensaç koparmak olmasıdır. Yamalar çocuklarınscalps görünür . Aynı hastalar trichophagy muzdarip olabilir . Trichophagy koparılırsaç yiyor .
İlaçlar
bazı ilaçlarınyan etkilerinden biri saç dökülmesi vesaç incelmesi olduğunu. Kemoterapi ve bu sivilce veya bipolar bozukluk tedavisinde kullanılan ilaçlar olarak izotretinoin ve lityum içeren ilaçlar .
Beslenme Alışkanlıkları
Kötü beslenme alışkanlıkları saç kaybına neden olabilir. Çocuklar, proteinler, mineraller ve vitaminler gibi yeterli besin almak zorunda . Mineraller saç büyümesini destekler . Protein eksikliği saç dökülmesine neden olur. Onlar et dışı kaynaklardan yeterli protein almak istemiyorsanız bazı vejetaryenler saç dökülmesi muzdarip neden budur .
Çevre
Kirliliği saç kaybına neden olur neden olur. Klor , metaller, mineraller ve su kirliliği neden saç dökülmesi . Selenyum , örneğin , maden veya petrol rafinerileri aracılığıyla suya alabilirsiniz zehirli bir elementtir . Yakın mayın veya petrol rafinerileri yaşayan insanlar etkilenir .

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cocuklarda, dökülmesi, nedenleri, sac


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuklarda hırıltının nedenleri Amelia Çocuk Sağlığı 0 27 Ağustos 2014 16:16
Kadınlarda saç dökülmesi ve nedenleri Amelia Kadın Sağlığı 0 02 Şubat 2014 04:30
Çocuklarda Saç Dökülmesi Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 30 Ekim 2012 17:49
Çocuklarda Kaygı Nedenleri Cry Çocuk Sağlığı 0 28 Nisan 2012 11:03