IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2014, 22:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çocuğunuzun juvenil romatoid artrit şüpheleniyorsanız,aile ya da çocuk doktorunuza götürün




Nasıl Juvenil Romatoid Artrit teşhis için . Juvenil romatoid artrit için kesin bir test yoktur . Bunun yerine ,doktor tanı varmak için çeşitli veri toplamak gerekir . Talimatlar 1
Not önemli belirtileri
. Doktor, gevşek , sabah tutukluğu ile yürüyüş değerlendirecek , bir kol veya bacak ve genel hareketsizlik kullanımını tercih . Juvenil romatoid artrit ileçocuk genellikleakşamları ateş kısa nöbetleri yaşar. Eklemler şişmiş görünür .
2
bir tıbbi öykü alın . Doktorsemptomlarınsüresi hakkında soracaktır . Ağrı ve şişlik juvenil romatoid artrit tanısı desteklemek için altı hafta sürmesi gerekir . Doktor diğer otoimmün hastalıkların herhangi bir aile geçmişi hakkında soracaktır .
3
fiziksel bir sınav Davranış . Doktor şişlik ve hassasiyet içineklem inceleyecektir . Testler, bu eklem çevresindekikaslarda azalma gücü arayacaktır . Boyun lenf düğümleri genişleme için kontrol edilecek . Doktor döküntü , parlak ışık , topaklar veiç organlar etkilenmiştir ki .
4
diğer açıklamaları ortadan işaretlergöz hassasiyeti dahilartritölçüde şiddeti ve belirtileri arayacaktır . Diğer hastalıklar juvenil romatoid artrit taklit edebilir . Doktor sorular sormak ve bu yaralanma , enfeksiyonlar , kemik hastalıkları , Lyme hastalığı ve lupus gibi herhangi bir rakip tanı ekarte etmek için kan testleri çalışacaktır. Bir kemik taraması başka kemik ve eklem ağrısı nedenlerini açıklayacaktır .
5
bir eritrosit sedimantasyon hızı (ESR ) testi ve antinükleer antikor (ANA ) testi çalıştırın. ESR hızlı kırmızı kan hücreleri , bir test tüpününaltına düşmek nasıl belgeler. Bu oran artrit olanlarda daha hızlıdır. ANA otoimmünite için bir kan testidir . Bu juvenil romatoid artrit göz komplikasyonların güçlü bir göstergesidir .
6
Romatoid Faktör ( RF ) testi yürütün . Bu kan testi bazen juvenil romatoid artritli çocuklarda bulunan bir antikor arar . RF testi kesin tanı vermez . Antikor artrit ile yetişkinlerde daha sık görülür.
7.
juvenil romatoid artrit sınıflandırır . Juvenil romatoid artrit tanısı üç türlerinden biri olarak belirtilmiştir. Dört ya da daha az eklem etkilenir , bu pauciartiküler olarak adlandırılır. Poliartiküler en az beş eklemleri tutar . Organlar gibivücudun diğer bölümleri etkilenmez ve ateş ve döküntü gibi diğer belirtiler meydana geldiğindeismi sistemik geçerlidir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aile, artrit, çocuğunuzun, cocuk, da, doktorunuza, götürün, juvenil, romatoid, ya, şüpheleniyorsanız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Juvenil Kanama Liaaa Kadın Sağlığı 0 10 Mart 2012 15:17
Çocuklarda Romatoid Artrit AngeLus Çocuk Sağlığı 0 11 Ocak 2010 19:55
Çocuk, Televizyon Ve Aile... Kralice Aile Evlilik ve Çocuklar 0 05 Mayıs 2008 13:35