IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sağlık Köşesi (https://www.ircforumlari.net/saglik-kosesi/)
-   -   Her şey onlar için (https://www.ircforumlari.net/saglik-kosesi/690279-her-sey-onlar-icin.html)

PySSyCaT 26 Mart 2015 01:11

Her şey onlar için
 
Baba Süleyman Kuluç AA muhabirine yaptığı açıklamada Fatih Mahallesi'ndeki bir apartmanın bodrum katındaki yaşadıklarını belirterek bir süre öncesine kadar bir iş yerinde çalışan eşi Mutlu Kuluç'un (26) oğulları Aziz'e lösemi teşhisinin konulmasının ardından çocuklarına bakabilmek için işi bıraktığını söyledi.

Kendisinin de bir dönem işsiz kaldığını ifade ederek Akköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın sağladığı destekle yaşamlarını sürdürmeye çalıştıklarını anlatan Kuluç sözlerine şöyle devam etti:

''Şimdi bir otelde bulaşıkçı olarak asgari ücretle çalışıyorum. Aziz'e lösemi teşhisi konulmasının ardından anne veya babadan ilik nakli yapılması gündeme geldi ancak doku uyumsuzluğu oldu. Doktorların önerisi üzerine bir çocuk daha yaptık. Geçen yıl mayıs ayında dünyaya gelen bebeğimize Ümit adını koyduk ama maalesef onun dokusu da uyumlu çıkmadı. Şimdi oğluma şifa olacak bir dokunun bulunmasını umutla bekliyoruz.''

Aziz'in tedavisinin devam ettiğini ve her ay İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesine gittiklerini belirten Kuluç ''Bugüne kadar iş yerim ve çalışma arkadaşlarım ailemize destek sağladı. Allah herkesten razı olsun. LösemiVakfı'ndan da erzak gönderiliyor. Ama lösemi[tedavisi pahalı ve ben buna yetişemiyorum. Bir set alındı bin 500 liraya onu taksitle ödedim. Borcum daha yeni bitti. Devletten ve hayırseverlerden uzanacak bir yardım elini bekliyoruz'' diye konuştu.

Steril bir ortamda bulunması gereken sokağa çıkıp yaşıtlarıyla koşup oynayamayan Aziz ise bir bisiklet ve rahatça yatabileceği bir ranza istiyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net