IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Sağlık Köşesi (https://www.ircforumlari.net/saglik-kosesi/)
-   -   'Kimseye görünmeden gizlice öpüşün' (https://www.ircforumlari.net/saglik-kosesi/754393-kimseye-gorunmeden-gizlice-opusun.html)

AngeL 29 Ağustos 2016 15:41

'Kimseye görünmeden gizlice öpüşün'
 
İnternet, 6-12 yaşları arasındaki çocuklar için hazırlanmış iki boyutlu oyunlarla dolu. Öpüşme oyunları, erkek arkadaşını aldatma oyunları, giysi giydirme oyunları, makyaj yapma oyunları, sarhoş etme oyunları bunlardan bazıları. Aralarında 'Fatmagül'ün suçu ne?' adlı tecavüz içerikli oyundan 'Behlül ve Bihter öpüşme oyunu'na kadar ünlülerin kullanıldığı birçok oyun da var. Her yaştaki insanın, özellikle de çocukların kolaylıkla ulaşabildikleri bu oyunların içeriklerinde 'kimseye görünmeden gizlice öpüşün' deniyor. 'Çocuklarla Bir Ömür' programının bu haftaki konuğu Psikolog Ramazan Şimşek'ti. Oyunların içerikleri hakkında görüş veren Şimşek, özellikle öpüşme oyunlarına karşı aileleri uyarıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Çocukların oynadığı oyunlar arasında en dikkat çekenlerinin başında öpüşme oyunları, erkek arkadaşını aldatma oyunları, papaz ve şeytan oyunları, sarhoş etme oyunları, öldürme oyunları, savaş oyunları, sınıfta öpüşme oyunu, komşu kızını öpme oyunu, diktatör devirme oyunları gibi oyunlar yer alıyor.



hurriyet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net