IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ocak 2018, 00:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kanserle savaşmak için Türk kahvesi için




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Türk toplumunun geleneksel içeceği olarak bilinmekle birlikte toplumumuzda önemli bir yere sahiptir. Özellikle tiryakileri tarafından her gün fincan fincan tüketilmektedir






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Birçok kişi konsantrasyon sağlamak, uykusuzluğa çare olarak ve sosyalleşmek adına [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ni tüketir. Peki pek çok faydası olan bu içeceğin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e karşı da koruyucu etkileri olduğunu biliyor muydunuz ? Son yapılan araştırmalarda Türk kahvesinin DNA ve kanser hücresi ile ilişkili olduğu sonucuna varılmıştır. Tümör hücrelerinin ve kanseroid hücrelerin gelişimini durduran Türk kahvesi, yaşlanmayı geciktiren, kanseri önleyen antioksidanlar bakımından oldukça zengindir. Bu antioksidanlar sayesinde vücutta antikanserojenik etki göstermektedir" dedi.

1 BARDAK İÇENLERE GÖRE


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



DNA'da değişimlere, kansere ve fonksiyon bozukluklarına yol açan serbest radikallerin Türk kahvesinin içinde bulunan klorojenik asit, kafeik asit, fitoöstrojenler, polifenoller ve kafein sayesinde vücuttan uzaklaştırıldığını kaydeden Destereci, "Kansere karşı savunucu rol oynarlar. Her gün 2-3 fincan Türk kahvesi içildiğinde kanser riskini yüzde 13 oranında azaltır. Kadınlarda özellikle meme ve rahim, erkeklerde ise prostat kanserine karşı savaş açmaktadır.Günde 3 bardak Türk kahvesi tüketen bireylerde günde 1 bardak içenlere göre,ağız, yutak ve özofagus kanserlerine yakalanma oranı yüzde 30 daha düşüktür. Son yıllarda karaciğer kanseri, dünya çapında kanser ölümlerinde yüksek oranla en önemli kanserlerin başında gelmektedir.Ancak son yıllarda yapılan çalışmalar bu hastalığın önemli ölçüde azaltılabileceğini göstermektedir. Türk kahvesi içenler daha az risk altındadır" ifadelerini kullandı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Günde sadece 1 fincan Türk kahvesi ile karaciğer kanserine yakalanma oranının düşürebildiğini ifade eden Destereci, "Düzenli olarak tüketimi kolon kanseri riskini yüzde 25 oranında azaltmaktadır. Ayrıca günde 3 fincan Türk kahvesi içen kadınların hiç içmeyenlere göre bir başka kanser türü olan cilt kanserine yakalanma riski daha düşüktür. Sonuç olarak Türk kahvesinin yararını görebilmek istiyorsak günde 2-3 fincanı aşmadan, aşırıya kaçıldığında idrar söktürücü özelliği sayesinde vücudu susuz bırakabileceğini göz önünde bulundurarak, kanser hücrelerinin basit şeker dediğimiz sofra şekerinden beslendiğini unutmadan, en [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı haliyle yani sade olarak tüketmeliyiz" şeklinde konuştu.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bursaspor'un yeni transferi Gheorghe Grozav: Savaşmak için buradayım AttackMan Spor Haberleri 0 20 Ocak 2018 03:56
PKK ile savaşmak için gönüllüler ordusu Seth Haber Arşivi 5 02 Ağustos 2015 15:43
Şeytanla savaşmak için diğeriyle işbirliği yapılmaz AngeL Haber Arşivi 0 30 Eylül 2014 08:10
Depresyonla savaşmak için B5 vitamini Sim Kadın Sağlığı 1 14 Mart 2013 14:39