IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Kalemzede
  • 2 Post By Kalemzede

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Nisan 2019, 01:36   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye Süper Ligi'nin 28. Haftasında Fenerbahçe - Galatasaray Derbide 1-1 Berabere Kaldı!




Türkiye Süper Ligi'nin 28. Haftasında Fenerbahçe - Galatasaray Derbide 1-1 Berabere Kaldı!

Türkiye Süper Ligi'nin 2018-2019 Sezonu 28. Haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda 66. Dakikada Henry Onyekuru ve 71. Dakikada Eljif Elmas'ın Golleriyle 1-1 Berabere kalarak 1 Puanı alan taraf oldular.

Maça, Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal 35 Harun Tekin, 37 Martin Skrtel, 15 Serdar Aziz, 17 Nabil Dirar, 3 Hasan Ali Kaldırım, 5 Mehmet Topal, 99 Eljif Elmas, 18 Tolgay Arslan, 8 Victor Moses, 28 Mathieu Valbuena ve 9 Roberto Soldado İlk 11'i ile çıktı.

Galatasaray'da ise Teknik Direktör Fatih Terim 1 Fernando Muslera, 15 Ryan Donk, 26 Semih Kaya, 2 Mariano, 14 Martin Linnes, 25 Fernando, 17 Badou NDiaye, 10 Younes Belhanda, 89 Sofiane Feghouli, 21 Henry Onyekuru ve 91 Mbaye Diagne İlk 11'i ile çıktı.

Türkiye Süper Ligi'nin 2018-2019 Sezonu 28. Haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Derbide 1-1'in ardından Fenerbahçe 33 Puanla 14. olurken, Galatasaray ise 61 Puanla Lider İstanbul Medipol Başakşehir'in ardından 56 Puanla 2. oldu.

SPORTS



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Nisan 2019, 01:38   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye Süper Ligi'nin 28. Haftasında Fenerbahçe - Galatasaray Derbide 1-1 Berabere Kaldı!




Yine o sene bu sene olamadı. CHP Istanbul'u 25 sene sonra aldığına göre fazla bi şey kalmadı 5 sezon sonra Galatasaray'da Kadiköy'de maç alacaktır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Öpüşmek, alt katı kiralamak için üst katta yapılan anlaşmadır..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 15 Nisan 2019, 02:01   #3
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Türkiye Süper Ligi'nin 28. Haftasında Fenerbahçe - Galatasaray Derbide 1-1 Berabere Kaldı!




Bugün hem Fenerbahçe için hem de Galatasaray için daha doğrusu bir Derbi için Hakem Ali Palabıyık iyi değildi, kötüydü ondan dolayı Hakem ile ilgili eleştiri yapılabilir fakat Hakemi eleştirmeden önce Takımların ve Teknik Direktörlerin ilk olarak Takımlarını eleştirmeleri gerekir. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıklamalarının akılla iyi veyahut kötü hiçbir alakası olmadığını fark ettim ki Galatasaraylılar tarafından İmparator Fatih Terim denilen bir Teknik Direktörün akıldan yoksun olmasına da anlam veremiyorum.

Türkiye Süper Ligi'nin 2017-2018 Sezonu'nda Galatasaray Şampiyon olurken Antalyaspor ile bir Deplasman Maçı vardı; Antalyaspor'un %100 Penaltısı ve Fernando Muslera'nın %100 Kırmızı Kartı verilmediğinde Hakem Cüneyt Çakır ile Şampiyon olan Galatasaray iken Fatih Terim Efendi çıkıp ''Cüneyt Çakır gibi Hakemlerimiz Dünyanın 'En İyi Hakemi' onlara sahip çıkmamız gerekir.'' demişti.

Fenerbahçe Derbisi'nde ki Ligin İlk Yarısında 2-0'dan 2-0 olunca her zaman olduğu gibi Fatih Terim Hakem Fırat Aydınus'luk bir şey yokken ortalığı karıştırarak Hakem yüzünden 3 Puan alınamadı gibi algıya neden olmuştu şimdi de aynını Hakem Ali Palabıyık'a karşı yapmaya çalışan bir Fatih Terim vardı her zaman olduğu gibi Galatasaray'ın alamadığı 3 Puanların karşısına hep bir Hakem koyan Fatih Terim vardı.

Türkiye Süper Liginin İlk Yarısında dediğim gibi Galatasaray, Türk Telekom'da Fenerbahçe'ye karşı 54. Dakikada 2-0 Önde iken Galatasaray'lılar 3-3-3 derken Maç 15 Dakikada 2-2 olduğunda Teknik Direktör Fatih Terim ve Futbolcuların yanlışları yüzünden olmuştu çünkü Fatih Terim'in her zamanki gibi anlamsız Oyuncu Değişikliği vs. oldu Fırat Aydınus'luk hiçbir şey olmamasına rağmen Galatasaraylı taraftarların önüne Fatih Terim Hakem Fırat Aydınus'u atmış ve 10 Maçlık da Ceza vs. almıştı.

Ayrıca; Trabzonspor'a karşı Galatasaray'ın Şenol Güneş Stadyumu'nda Mağlup olduğu Maçın ardından da Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Türk Hakemleri için ''Onlar da 'İnsan' oldukları için doğru yaptıkları gibi, yanlış da yapabilirler.'' demişti fakat Trabzonspor'a Mağlup olmasının karşısına da bir Türk Hakemi koyarak her zaman yapmış olduğu şeyi bir nevi yapmıştı çünkü Galatasaray 3 Puanı alamadığında her zaman sorumlusu Fatih Terim'e göre Hakem olmuştur.

Akşamda Fenerbahçe'ye karşı Maçın İlk Yarısında Ali Palabıyık tarafından anlamsız şekilde İngiltere'de Faul dahi verilmeyecek bir Pozisyonda Hasan Ali'nin Kırmızı Kartla Oyundan atılması ile 10 Kişi olan Fenerbahçe'ye karşı İkinci Yarıda bir şey yapamayıp Hakem Ali Palabıyık diyorsan Fatih Terim Efendi... Sen İmparator Fatih Terim falan değilsin. Biri de çıkıp Fatih Terim'e demiyor ki Hocam neden iyi bir Sofiane Feghouli varken anlamsız bir şekilde Sinan Gümüş'ü Oyuna aldınız veya neden 10 Kişilik Fenerbahçe'ye karşı 60 Dakikada Gol Pozisyonumuz yoktu? diye sormuyorlar Fatih Terim'e.

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi'nde Hakem Ali Palabıyık iyi değildi, kötüydü fakat Galatasaray'ın 1 Puan almasının veyahutta Fenerbahçe'nin 1 Puan almasının yalnızca nedeni Hakem Ali Palabıyık olamaz eğer yalnızca Hakem Ali Palabıyık diyen biri varsa aklında sorun olduğuna inanır, sorunu çözmesi için de öneriler yapabilirim. Bir Takıma karşı Fenerbahçe gibi bir Takıma karşı 60 Dakika 10 Kişi olan Fenerbahçe'ye karşı hiçbir şey yapamıyorsan eğer ya Teknik Direktörün ya da Futbolcunla ilgili sorunun vardır, Hakem Ali Palabıyık ile ilgili sorun yok.

Bkz, Fatih Terim Efendinin bir de Abdurrahim Albayrak Versiyonu vardır. (O da Fatih Terim gibi her Galatasaray'ın Puan alamadığı Maçın ardından Hakemlerle ilgili bir şeyler ortaya atan Yöneticisidir.)

Türkiye Süper Ligi'nin 2018-2019 Sezonu Şampiyonu İstanbul Medipol Başakşehir olmuştur. İstanbul Medipol Başakşehir hem Yönetimi, hem Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hem de Futbolcuları ile Şampiyonluğu fazlasıyla hak etmiştir. Bir Fenerbahçeli olarak İstanbul Medipol Başakşehir'i Şampiyonluktan dolayı da tebrik ediyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2018-2019, fenerbahce, türkiye süper ligi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye Süper Ligi'nin 21. Haftasında Galatasaray, Trabzonspor'u 3-1 Mağlup Etti! Kalemzede Galatasaray 18 11 Şubat 2019 10:05
Türkiye Süper Ligi 19. Haftasında Fenerbahçe, Malatyaspor'u 3-2 Mağlup Etti! Kalemzede Fenerbahçe 1 29 Ocak 2019 00:43
Türkiye Süper Ligi'nin 19. Haftasında Beşiktaş ile Erzurum BŞB 1-1 Berabere Kaldı! Kalemzede Beşiktaş 1 26 Ocak 2019 22:39
Türkiye Süper Ligi'nin 19. Haftasında Galatasaray, Göztepe'yi Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti! Kalemzede Galatasaray 0 26 Ocak 2019 20:59
Türkiye Süper Ligi'nin 2018-19 18. Haftasında Bursaspor ile Fenerbahçe 1-1 Berabere Kaldı! Kalemzede Fenerbahçe 0 22 Ocak 2019 20:00