![]() |
Havuçlu Zencefil Çorbası Havuçlu Zencefil Çorbası için Malzemeler 1 yemek kaşığı kanola yağı 1 soğan 1 yemek kaşığı iri rendelenmiş zencefil 2 diş sarımsak Yarım tatlı kaşığı rendelenmiş muskat cevizi 5 su bardağı sebze suyu 2 havuç 400 g haşlanmış kuru fasulye Üzeri için 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı aspir İri kırılmış badem Havuçlu Zencefil Çorbası Nasıl Yapılır Kanola yağını bir tencereye alıp ısıtın. Yemeklik doğradığınız soğan, rendelenmiş zencefil ve ezilmiş sarımsakları ekleyip 5 dakika soteleyin. Rendelenmiş muskat cevizini ekleyip 1-2 dakika daha sotelemeye devam edin. Sebze suyu, küp doğradığınız havuç ve haşlanmış fasulyeyi ekleyip 20-25 dakika pişirin. Karışımı blenderdan geçirin ve ocaktan alın. Zeytinyağını bir sos tavasında ısıtın. Aspiri ilave edip karıştırın. Çorbayı servis kaselerine paylaştırıp üzerini iri kırılmış badem ile süsleyerek servis yapın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aLinti |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:45. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk