![]() |
Bahçıvan Çorbası Koyun eti (kemiksiz) - - 125 gram Soğan 1 küçük boy 50 gram Margarin 3 yemek kaşığı 30 gram Salça 1 yemek kaşığı 10 gram Su (sıcak) 6 su bardağı 1200 gram Tuz 2 tatlı kaşığı 12 gram Lahana 1-2 yaprak 50 gram Pırasa 1/2 küçük boy 50 gram Kereviz 1/2 küçük boy 100 gram Havuç 1 küçük boy 30 gram Erişte 1/2 çay bardağı 30 gram Bulgur 1/4 çay bardağı 20 gram Kara biber 1/2 tatlı kaşığı 1 gram Yapılışı: Eti 1 santimetreküp irilikte doğra. Soğanı soy, yıka, yarım daire şeklinde ince ince doğra. Et, soğan ve yağı tencereye koy, kısık ateşte bıraktığı suyu çekene değin, 20-25 dakika pişir. Salçayı ekle, karıştır, suyu ve tuzu koy, et yumuşayana değin pişirmeye devam et. Diğer sebzeleri yıka, pırasayı ayıkla, kereviz ve havucu soy, hepsini özelliklerine göre, yarım santimetreküp irilikte, küçük küçük doğra veya yarım santimetre kalınlığında kıy, erişte ve bulgurlarla birlikte kaynayan karışıma ekle, 30-35 dakika daha pişir, kara biber serp. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:29. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk