![]() |
Ciğerli Tavuk Çorbası Ciğerli Tavuk Çorbası Tarifi Malzemeler 250 gr tavuk ciğeri 1 adet tavuk göğsü 1 çay bardağı pirinç 8 su bardağı tavuk suyu 1 çorba kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz 5 çorba kaşığı ayçiçek yağı Yapılışı Tavuk göğsü haşlanır ve didiklenir. Pirincin üzerine 1 su bardağı su konur ve yumuşayana kadar kısık ateşte pişirilir. Tencereye yağ konur, kızınca ciğer atılır ve rengi değişene kadar kavrulur. Un serpilir. Hemen ardından haşlanmış pirinç, didiklenmiş tavuk ve tuz eklenir. Bir taşım pişirildikten sonra ateşten alınır.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:56. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk