![]() |
Köy Düğünü Çorbası Malzemeler 8 bardak et suyu 200gr haşlanmış parça et 2 adet yumurta 3 kaşık un 2 adet limon 50gr margarin tuz Yemek Tarifi Eti haşlayın ve kuşbaşı doğrayın. Suyunu bir tencereye alın; içine yumurta, un ve limon suyundan olma çırpılmış sosu dökün. Tuzunu da ayarlayarak karıştıra karıştıra pişirin. ayrı bir tavada yağı eritin, kuşbaşı etleri soteleyin ve pişen yemeğe ilave edin. Ilındığında servise sunun. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:26. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk