Kesme Hamurlu Kuzu Kulağı Çorbası Malzeme Listesi 1 Su B. Kesme Hamur 1 Demet Kuzu Kulağı 1 Kase Yoğurt 1 Yumurta Sarısı 2 Çorba K. Un 1 Su B. Et Suyu Tuz Su Üzeri İçin: Tereyağı Hazırlanışı: Tencerenin içerisine yoğurdu, yumurta sarısını ve unu koyup çırpıyoruz. Üzerine soğuk su ve et suyunu da ekleyip karıştırıyoruz. Kıvamı koyulaştıktan sonra içerisine kesme hamurları döküyoruz. Kıvamı koyulaşırsa sıcak su ilavesi yapıyoruz. Hamurlar haşlandıktan sonra kuzu kulağını ve tuzunu koyup ocaktan alıyoruz. Çorbamızı servis tabağının içerisine alıp üzerine eritilmiş tereyağını döküyoruz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:20. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net