![]() |
Krem Kıvamında Patates ve Yeşil Fasulye Çorbası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER •İri deniz tuzu •5 cm parçalar halinde kesilmiş 1/2 kilo yeşil fasulye •3 yemek kaşığı sızma zeytinyağı •550 gram küp halinde kesilmiş sarı patates •1/2 su bardağı ince doğranmış soğan •4 su bardağı su •Genova fesleğenli pesto sosu •Taze öğütülmüş karabiber HAZIRLANIŞI •Orta boy bir sos tenceresinde tuzlu suyu kaynatın. İçine fasulyeleri atıp 4-6 dakika arası pişirin. Süzüp kenara ayırın. •Geniş bir sos tenceresine zeytinyağını koyup orta ateşte kızdırın. Patates ve soğanları ekleyip 5 dakika boyunca karıştırarak pişirin. Su ekleyip patatesler yumuşayıncaya kadar ortalama 14 dakika kadar pişirin. İçine fasulyeleri atıp ateşten alın. Parçalar halinde püre haline getirin. Tekrar ateşin üstüne koyup karıştırarak ortalama 5 dakika daha pişirin. •Servis yapmadan önce kaynatmadan sadece ısıtın. Tabaklara ayırdıktan sonra tuz ve karabiber ile lezzetlendirip servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:54. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk