![]() |
Kestane Çorbası Malzemeler: Yarım kg kestane, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 tatlı kaşığı un, 1 yemek kaşığı krema, bir miktar tuz ve karabiber, yarım litre su, 1 adet et bulyon. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı: Kestanelerin kabuklarını çizerek 180 derece, önceden ısıtılmış fırında 10 dk pişirin. Daha sonra ayıklayın un ve tereyağı ile kavurun. Su ilave ederek kaynatın. Tuz, karabiber ve et bulyon ilave ederek 5 dk daha kaynatın ve servis edin. -alıntı- |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:17. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk