![]() |
Soljanka Çorbası Soljanka Çorbası (Rus Mutfağı) Malzemeler (4-6 Kişilik) 2 Litre kuvvetli et veya kemik suyu 500 gr. değişik et çeşitleri (Salam, Sosis, haşlanan et, Tavuk eti, vb.) 2 Soğan … 2 kornişon turşu 100 ml turşu suyu 2 yemek kaşığı domates salçası Defne Yaprağı Tane Karabiber Limon Sıvı veya Tereyağ Taze Otlar (Dereotu, Maydanoz) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı Etleri kaynatın, süzün, kemiklerinden ayırın ve ufak parçalara kesin. Sıvı veya Tereyağını tavada ısıtın ve soğanları pembeleşinceye kadar çevirin. Turşuları ince şeritler halince kesin, soğanların yanına ekleyin. Domates salçasınıda ekledikten sonra 5 dakika daha pişirin. Daha önceden ufak keserek hazır ettiğiniz etleri bir tencerede ısıttığınız et suyunun içine ekleyin ve kaynatın. Kaynadıktan sonra tavada hazırladığınız soğan, turşu ve salça karışımını tencerenin içine ekleyin. Turşu suyunu, tane karabiberleri, defne yapraklarını ekleyin ve 10 dakika daha kaynatın. Bir parça limon ve taze otlarla servis edin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:03. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk