![]() |
Midye Çorbası Malzemeler 2 adet taze soğan 1 soğan 2 diş sarmısak 200 gr ayıklanmış midye 2 çorba kaşığı limon suyu 2-3 yaprak defne 3-4 sap maydanoz Tane yenibahar 1 çorba kaşığı margarin Tuz, karabiber Hazırlanışı Taze soğanı ince ince kıyın. Kuru soğanı halkalar halinde doğrayın. Sarmısağı ince dilimler halinde kesin. Hepsini margarinle kısık ateşte yumuşatın. İki bardak su, defne, yenibahar, tuz ve limonda suyunu ekleyin. Kaynayınca midye ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 3 dakika pişirip ateşten alın, sarmısaklı ekmekle servis yapın. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:45. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk