![]() |
Aşotlu Etli Çorbası Malzemeler 150 gr.kuzu eti 1 soğan 1 patates 2 havuç su Terbiyesi için 1 kase yoğurt 3 çorba k.un tuz Üzeri için 1 çorba k.tereyağı aşotu taze sarımsak Hazırlanışı Eti sıvıyağda yüksek ateşte kavurun. Daha sonra altını kısıp üzerine soğanı ekleyin. Bir süre kavurduktan sonra suyunu vererek kaynamaya bırakın. Etler pişmeye başlayınca üzerine küp doğranmış havuç ve patatesleri de ekleyerek bir süre daha pişirin. Dİğer tarafta terbiyesi için 1 kase yoğurt ve unu karıştırın. Üzerine biraz soğuk su ekleyerek kıvamını açın. Daha sonra üzerine çorbadan biraz sıcak su ekleyip çırpın. Terbiyeyi çorbaya ekleyeerk bir süre daha kaynatın. Bu arada aşotunu doğrayarak tereyağında kavurun. Çorbanın üzerine döküp servis yapın. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:49. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk