![]() |
Ekmek Çorbası MALZEMELER: Yarım bayat ekmek, 4 bardak et suyu, 2 yumurta, 4 kaşık yağ, maydanoz, tuz, su veya süt. YAPILIŞI: Bayat ekmek ince küçük parçalara doğranır. • Tencereye et suyu ve dilimlenmiş ekmekler konur. Sonra ateşe oturtulur. • Ekmekler ezilene kadar kaynatılır. • İçine yağ, tuz, karabiber ilave edilir, 10 dakika daha pişirilir. • Bir kap içinde iki yumurtanın sarısı su veya sütle ezilir. Sonra ateşten indirilen çorbanın içine yavaş yavaş dökülüp karıştırılır. • Üzerine maydanoz serpilip servis yapılır. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:44. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk