![]() |
Yağlı Buğday Çorbası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER ½ su bardağı aşurelik buğday 2 yemek kaşığı un 8 su bardağı su 1 su bardağı süt 2 yemek kaşığı tereyağ tuz, karabiber, kırmızıbiber Yağlı Buğday Çorbası Yağlı Buğday Çorbası tarifi 01 Aşurelik buğdayları yıkayarak 4 su bardağı su ile yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 30 dakika) haşlayın. 02 Tereyağı koyduğunuz tencerede unu kavurun. 03 4 su bardağı sıcak suyu ekleyerek kaynamaya bırakın. (Et suyu ile pişirirseniz daha lezzetli olur ancak ben o zamanki koşulları düşünerek eklemedim. ) 04 Aşurelik buğdayları çorbaya ekleyin. Karıştırarak kaynamaya bırakın. 05 1 su bardağı sütü ekleyerek 5 dakika daha pişirin. 06 Tuz ve karabiberi ekleyin, sıcak servis yapın. 07 İsterseniz tereyağında kavurduğunuz kırmızıbiber ile süsleyebilirsiniz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:16. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk