![]() |
Biberli Buğday Çorbası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 su bardağı buğday Yarım su bardağı nohut 1 tatlı kaşığı un 2 çorba kaşığı tereyağı 1’er tatlı kaşığı kırmızı pulbiber ve nane 1 su bardağı et suyu 6 su bardağı su Tuz Pulbiberli Buğday Çorbası Yapılışı Buğday ve nohudu akşamdan ayrı ayrı ıslatın. Ertesi gün haşlayın. 1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin ve unu ekleyin. Kısık ateşte 2-3 dakika kavurun. Et suyu ve suyu katıp, kaynayana kadar karıştırın. Buğday, nohut ve tuzu ekleyip, 15 dakika daha kaynatın. Bir tavada erittiğiniz tereyağına nane ve kırmızı pulbiberi ilave edip, çorbanın üzerine gezdirin. |
Cevap: Biberli Buğday Çorbası Emegine saglik |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:01. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk