![]() |
Sütlü Kereviz Çorbası Tarifi Malzemeler 2 su bardağı yağsız süt 1 adet büyük boy kereviz 1 adet limon 2-3 dal kereviz sapı 1 adet küçük boy soğan 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 diş sarmısak 3 su bardağı su Dereotu Hazırlanışı - Kerevizi temizleyin ve iri küp şeklinde doğrayıp, kararmaması için limonlu suyun içinde bekletin. - Saplarını da doğrayın ve bir kenara alın. Kıyılmış soğanı zeytinyağında kavurun. - Üzerine süt ve suyu katıp, kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra içine kereviz, kereviz sapı, ve sarmısak ilave edip, pişmeye bırakın. - Kereviz yumuşadıktan sonra tencereyi ocaktan alın ve tuzunu ayarlayın. - Çorbayı blenderden geçirin ve tekrar tencereye alın. - Bir taşım kaynattıktan sonra kıyılmış dereotu ile birlikte sıcak olarak servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:26. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk