![]() |
HARDAL ÇORBASI [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 tatlı kaşığı Dijon hardalı 5 su bardağı et suyu ya da tavuk suyu 2 yemek kaşığı un 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 2 yemek kaşığı taneli hardal 2 yemek kaşığı margarin NASIL YAPILIR ? İlk olarak margarini bir tencereye koyun ve altını yakın. Margarin erimeye başlayınca içerisine unu da ekleyip sürekli kavurarak 5-6 dakika süreyle pişirin. Bu karışıma daha sonra hardalı da ekleyip, karıştırmaya devam ederken içerisine et suyunu da ilave edip kremayı da ilave ettikten sonra kaynamaya bırakın. Çorba kaynamaya başlayınca tuz ve karabiberini de ekleyip servis tabaklarına dökün. Üzerini hardal taneleri ile süsleyerek servis edin. Afiyet olsun.. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:00. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk