![]() |
KÖZ PATLICAN ÇORBASI [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: 4 patlıcan, 2 kaşık un, 1 bardak süt, 1 bardak et suyu, 1 kaşık tereyağı, su, tuz, muskat. Üzeri için krema. Hazırlanışı: Öncelikle patlıcanları közleyin ve kabuklarını soyup doğrayın. Tereyağını eritip, unu ekleyin ve kavurun. Üzerine patlıcanları dökün ve kavurmaya devam edin. Et suyunuzu ve sıcak suyu da ekleyip kaynatın. Kaynadıktan sonra ise süt, muskat ve tuzunu koyup karıştırın. Servis ederken üzerine krema koyarak süsleyebilirsiniz. ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. ..Z~D~A) |
Cevap: KÖZ PATLICAN ÇORBASI közde patlıcanın corbasımı olur ya allah aşkınaa :S |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:53. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk