![]() |
Adaçaylı Bal Kabağı Çorbası Tarifi Adaçaylı Bal Kabağı Çorbası Tarifi Tarif Hakkında Kaç Kişilik: 3-4 Hazırlama: 30 dk Malzemeler 500 g bal kabağı 6 su bardağı sebze suyu 35 g tereyağı 2 yemek kaşığı un Tuz Karabiber 1 tatlı kaşığı kurutulmuş adaçayı 100 ml krema Yarım çay kaşığı muskat rendesi Üzeri için Taze adaçayı Hazırlanışı Bal kabağının kabuklarını soyup iri doğrayın. Su ilave edip yumuşayıncaya kadar pişirip fazla suyunu süzün. Tereyağını ayrı bir tencerede eritin. Unu ilave edip kavurun. Sebze suyunu ilave edip karıştırın. Bal kabaklarını ekleyin. Tuz, karabiber ve kurutulmuş adaçayı tatlandırıp 10 dakika daha pişirin. Pürüzsüz bir kıvam elde edinceye kadar blenderdan geçirin. Krema ve muskat rendesini ekleyin. Bir taşım daha kaynatıp taze adaçayı yaprakları ile süsleyerek sıcak servis yapın. Alıntı |
Cevap: Adaçaylı Bal Kabağı Çorbası Tarifi Emeğine sağlık |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:26. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk