![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Borsch Çorbası Malzemeler 250 gr pişmiş sığır eti 1 adet kırmızı pancar 2 adet soğan 2 adet patates 1 adet domates 3 yemek kaşığı margarin 2,5 litre et suyu 1 adet limon suyu 1 paket krema 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz Hazırlanışı Soğanları soyup küçük küçük doğrayın. Lahanayı iyice yıkayıp ince ince kıyın. Pancarı, patates ve domatesleri soyup küp küp doğrayın. Tencerede yağı eritin, içine soğanları atıp kavurmaya başlayın. Soğanlara sebzeleri ilave edip 2-3 dakika daha kavurun. Daha sonra tencereye et suyunu, etleri, limon suyunu, tuz ve karabiberi ekleyip sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Çorbanın üzerine krema ekleyerek servis yapın. | |
| ![]() |
Etiketler |
borsch çorbası |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şehriyeli tavuk suyu çorbası tarifi: Tavuk suyu çorbası nasıl yapılır? | yaSmin | Yemek Tarifleri | 4 | 20 Nisan 2019 10:07 |
Süt Çorbası | Funda | Çorbalar | 0 | 01 Mayıs 2018 19:46 |
Balkabağı Çorbası, Balkabağı Çorbası Tarifi. | Sevda | Çorbalar | 0 | 27 Temmuz 2012 18:40 |
Kış Çorbası | Liaaa | Çorbalar | 0 | 15 Şubat 2012 10:54 |
Yaz Çorbası | Sevda | Çorbalar | 0 | 22 Haziran 2011 19:19 |