IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Counter Strike Online - CS GO (https://www.ircforumlari.net/counter-strike-online-cs-go/)
-   -   2012 Yeni Counter-Strike Geliyor (https://www.ircforumlari.net/counter-strike-online-cs-go/406554-2012-yeni-counter-strike-geliyor.html)

DeviL 29 Ağustos 2011 22:14

2012 Yeni Counter-Strike Geliyor
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Counter-Strike: Global Offensive
Cuma günü Counter-Strike: Global Offensive adında yeni bir Counter-Strike yayınlamayı planladığını duyurmuştu. Ancak Valve'ın basın duyurusu popüler oyunun devamı niteliğinde olacak yeni oyun hakkında çok fazla bilgi vermiyordu. Ancak ESEANews.com adlı web sitesinde oyun hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

ESEA'dan oyunu oynama şansı bulan Craig Levine'e göre Valve oyunu bir "Counter-Strike 2" olarak adlandırmıyor ve Counter-Strike'ın veya Counter-Strike: Source'un yerine geçecek bir oyun olarak planlamıyor. Ancak Global Offensive siteye göre güncellenmiş Source Engine üzerine kurulu. Makalede oyunun görsel olarak çok etkileyici olduğundan bahsediliyor. Oyunda de_dust de_dust2 Inferno Nuke gibi klasik haritaların da yenilenmiş sürümleri bulunuyor.

Global Offensive şu an hala ön-beta aşamasında ve siteye göre daha birçok ayarlama yapılması gerekiyor. Oyuna yeni bir ağır makineli tüfek tabancalar ve yeni bir çifte ekleneceği molotov kokteyli gibi yeni öğelerin de oyunda yer alacağı söyleniyor. Yeni bir el bombası ise silah seslerini ortadan kaldırarak düşmanı yanılmanıza izin verecek.

2012'nin başlarına kadar çıkması beklenmeyen oyun PC Xbox Live Arcade PlayStation Network için yayınlanacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net