IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Counter Strike Online - CS GO (https://www.ircforumlari.net/counter-strike-online-cs-go/)
-   -   En kral oyuncu siz olun! (https://www.ircforumlari.net/counter-strike-online-cs-go/554053-en-kral-oyuncu-siz-olun.html)

yaSmin 19 Kasım 2013 18:42

En kral oyuncu siz olun!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Şu sıralarda FPS denince akla çok tartışılan Black Ops geliyor. Ama FPS meraklıları için seçenek çok fazla. Online oyun imkanlarının da gelişmesiyle artık bilgisayarınız tek rakibiniz olmaktan çoktan çıktı ve tüm dünya size karşı amansız bir mücadeleye girişti. Peki siz bu mücadeleden her zaman zaferle mi çıkıyorsunuz yoksa henüz geliştirmeniz gereken FPS özellikleriniz olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Eğer FPS becerilerinizi geliştirmeye ihtiyaç duyuyorsanız iyi haber; bunun için özel bir eğitim kampı var. Üstelik ücretsiz. Daha da iyisi bu kampı ziyaret etmek için evinizden çıkmak zorunda değilsiniz. Tek yapmanız gereken FPS Trainer'ın sitesini ziyaret etmenizi sağlayacak bir bilgisayar ve bir tarayıcı.

Sitede bulacaklarınız ve bağlantı burada...

Henüz alpha sürecinde yani geliştirilmekte olan FPS Trainer sunduğu çeşitli eğitim oyunları ile FPS konusundaki becerilerinizi farklı alanlarda geliştirmenizi sağlıyor. Eğitime katılmak için ücretsiz olarak üye olmanız veya Facebook hesabınız ile giriş yapmanız yeterli.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net