IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2012, 20:07   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Web Sayfası Şifreleri




Harici bir program kullanıcı adları ve parolalar çiftleri sağlamanız gerekir. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi ya bir virgül veya bir alanı (ancak her ikisi de) ayrılmalıdır. Her bir kullanıcı adı / şifre çifti, bir satır sonu ile bitmelidir.
Dış program, kullanıcı adı / şifre çifti yeni bir liste ile ConferenceRoom tedarik etmek istediği zaman, db dizini webpass.new bu listesini içeren dosyayı yeniden adlandırmak gerekir. Dosya yerinde değil, isminin değiştirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde dosya tamamlandığında, web sunucusu bilmiyor ve kullanıcılar kilitli olması ve CPU zamanı boşa neden, kısmi dosyaları okuyacaktır. Web sunucusu, kullanıcı adı / şifreleri yeni bir liste yaklaşık iki dakika içinde asimile olacak.

Bir dosya güvenli dosya olarak işaretlemek için, aynı temel ad ile, o dosya ile aynı dizinde bir dosya oluşturmak, ancak bir ucunda güvenli. Bu nedenle, güvenli default.htm aynı dizinde default.htm.secure adlı bir dosya oluşturun. Dosyanın içeriğini önemsiz. Boş olabilir, sadece mevcut olması gerekir (ve web sunucusu tarafından okunabilir). UNIX yapýlar için, dosya adı, htdocs altında bir dizin de dahil olmak üzere tamamen küçük harf, olması gerektiğini unutmayın.

Java güvenli isterseniz, size güvenli bir web sayfası için default.htm dosyası link yapmanızı öneririz. Java istemci yüklemeye çalışır önce bu şekilde kullanıcı adı ve şifre girilir. Bu java motorları nasıl bir şifre soracak bilmiyorum tarayıcılar problemleri önleyecektir. Java güvenli hale getirmek için, biz güvence cr.zip cr.cab ve ConferenceRoom.class tavsiye ederiz.

Verileri (WIN32) veya htdocs bir web sayfası oluşturmanız gerekir (UNIX) dizin bir kullanıcı adı / şifre nasıl cliauth.htm açıklayan denir. Bu sayfa doğrulayamıyorsa herkese gösterilecektir. Sayfa çok büyük yapmayın. % Bağlantısı reddedildi nedenle yerine reddeder istiyorsanız, bu sayfayı kullanabilirsiniz özel bir yedek değişken vardır.

Güvenli sayfalarında kullanabileceğiniz iki özel değiştirme değişkenleri de vardır. % | A_user%% | a_pass% ile kimliği doğrulanmış kullanıcı adı ve şifre yerini alacak. Java istemci için, 'gerçek adı' olarak kullanıcı adını kullanmak isteyebilirsiniz. Eğer bu yedek değişkenler. Prm dosyası kullanmak istiyorsanız, siz de güvenli olmalıdır. Bu kişinin kendi kullanıcı adı veya gerçek adı olarak kullanıcı adını kullanmak için izin verecektir.

, Bu şifreleri ve ConferenceRoom istemci sınıflar veya hizmetlerin takma şifreler arasında daha iyi bir entegrasyon web sunucusu gelecek sürümleri için planlanmaktadır. Şifre korumalı sayfalar erişimi daha iyi günlüğünü de planlanmaktadır. IRC istemcileri aynı mekanizma üzerinden kontrol etmek için destek de planlanmaktadır.

Şifre koruması sağlayan bir performans ceza oluşturur 1.6.5d önce olduğunu unutmayın. Web sunucusu şimdi varlığını kontrol etmek için, her erişim ve negatif önbellekleme güvenli dosyaları 1.6.5d kadar uygulanmadı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
sayfası, web, Şifreleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık