IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   CR Makaleler (https://www.ircforumlari.net/cr-makaleler/)
-   -   Java Server Side Parametreleri (https://www.ircforumlari.net/cr-makaleler/443969-java-server-side-parametreleri.html)

DaDaS 16 Ocak 2012 18:16

Java Server Side Parametreleri
 
Bu uygulamanın tüm parametreleri içeren bir dosya oluşturun ve sunucu üzerinde saklayabilirsiniz. : Sözdizimi örneğin = nick = jennifer. Eşit işaretinden önce ve sonra boşluk olmaması Not = Satırlarını, bir noktalı virgül ile başlar; CR params params içeren tüm satırları göz ardı edilir dosyası ayrıştırılır zaman göz ardı edilecektir yorum ekleyebilirsiniz. Sebebi ne olursa olsun boşluk içeren değerler etrafında tırnak işaretleri ("..") gereksiz ve kullanılmamalıdır. = Sonra hattın geri kalan param değeri için kullanılacaktır.
SS param dosyaları standart adlandırma kuralı *. prm

2 SSP dosyaları seviyesi vardır. Genellikle Java sınıfları, Webmaster18/Java / aynı dizinde bulunması gerekir her zaman aranan ve ilk dosya "default.prm" olarak adlandırılmıştır. Mevcut olması gerekli değildir, ancak kullanılacak ise bu dizinde olmalıdır.

HTML belirtilen ikinci dosya, bu yüzden herhangi bir ad olabilir ve herhangi bir dizin içinde bulunan, tam olarak aynı sunucu üzerinde Java sınıfları (sunucu adı olmalıdır tam bir eşleşme [Java güvenlik sınırlama]). Sağlanan HTML kaynağı kullanılarak belirtilir:


Not: Bu sadece etiket SSP dosyaları da olamaz.

Bu dosya da sağlanacak bulunmamış.

Arama Sırası:
Params alındığı sırası aşağıdaki gibidir:
1.) HTML belirtilen prm dosyası ("ssp." Uygulaması param kullanarak)
2.) default.prm
3.) etiketleri HTML kaynak PARAM

Bu nedenle, her üç dosya aynı params sağlanan olsa bile, HTML belirtilen prm dosyası HTML etiketleri önceliklidir default.prm dosya üzerinde önceliklidir.

Örneğin bir kanal şifresini gizlemek için, HTML kaynağı param değerleri koymadan uygulaması params belirtmek gerekirse, 2 sunucu tarafında param dosyaları kullanabilirsiniz. Bu dosyalar istemci Java dosyaları aynı sunucu üzerinde olması gerekir. "Default.prm" adlı ilk dosyası, Java dosyaları ile aynı dizinde bulunması gerekir. Varsa her zaman işlenecek. Kullanılabilir olması için gerekli değildir. "Kilit" ve "sırt çantası" uygulaması params "default.prm" dosyasında bulunması durumunda kullanılır. İkinci dosya "ssp" uygulaması param belirtilebilir. "Ssp" uygulaması param değer Java istemci dosyaları gibi aynı sunucu üzerinde dosya bir tam ya da göreli URL.

Sunucu tarafı param dosyaları formatında bir param ve dosyayı satır başına değeri:

<parametre> = <değer>

Örnek:
lock = true

Çizgi ile başlar Yorumlar kullanılıyor olabilir;

Örnek:
lock = true
Bu bir yorumdur.
= true bağlamak


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net