IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2012, 19:05   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kâtip




Scribe ConferenceRoom sunucuya çeşitli özellikler ekler. Bunların en görünür bir web sayfasına sohbetler oturum açabilme yeteneği. Ancak, bu kadar tüm bu Scribe yapabilirsiniz.
Enterprise Edition müşterileri (ya da zaten Scribe satın almış olanlar) en son sürümü olduğundan emin olmalıdır. Professional ve Developer Edition müşterileri artık Scribe satın alabilirsiniz.

Scribe kullanmanın en kolay yolu, günlük yönetim paneli veya web sayfasına gitmek için. Yapılandırıcı Windows, sadece Scribe simgesini tıklatın. Web tabanlı yönetim, sadece ana yönetim sayfasından Günlüğü tıklayın.

Bu Scribe için basit bir arayüz sağlıyor. Bir günlük olay yapılandırmak için, sadece bu alanlarda doldurmanız gerekir. Bunu sonra, elle başlatmak ve durdurmak günlüğü etkinleştirmek ve devre dışı bırakmak düğmeleri tıklayarak.

Ilk alan Günlük Olay Adı. Bu sadece günlük olay bahsediyoruz hangi günlüğüne olay bilmek izin verdiğiniz bir isim. Sadece bu özel günlüğüne olay veya kanal ile ilişkilendirir bir ad verin.

Bir sonraki alana Kanal alandır. Oturum istediğiniz kanala ayarlayın. Başında # işareti unutmayın.

Sonra tek bir dosya veya bir dizin için oturum konusunda karar vermelidir. Bu bir kerelik günlük ise, muhtemelen, belirli bir dosya günlüğü nerede olduğunu bileceksiniz oturum isteyecektir. Bu yinelenen bir günlük bir olay ise, muhtemelen bu günlük olay her örneği için ayrı log dosyaları oluşturma, bir dizine oturum tercih edecektir.

Bir dosyaya oturum açmak için, dosya onay kutusunu işaretleyin ve dosya adını girin. Bu günlükleri dizini altında bu dosyayı oluşturmak için mümkün olmalıdır. Yani, dosya adı, sınıfları / engineering.log ise zaten günlükleri dizini altındaki dizin bir sınıflar olması gerekir.

Bir dizin oturum açmak için, dizin onay kutusunu ve bir dizin adını girin. Bu dizin zaten mevcut olması gerekir ya da bunu oluşturmak mümkün olmalıdır. Dizin adını sınıfları / mühendislik Yani eğer zaten günlükleri dizin altında sınıfları adlı bir dizin olması gerekir.

Sonra bir web yolunu belirtmeniz gerekir. Bu web sayfası, günlük erişim için nereye gideceğini belirleyecektir. Bu yol, Veri (Windows) veya htdocs (UNIX) dizinine göre. Adlı bir dosya oluşturmak ve htm veya. Html ile sona ermelidir mümkün olmalıdır. Veri veya htdocs dizini altında bir olaylar dizini olsaydı Örneğin, olay / tech.htm kullanabilirsiniz. URL insanlar daha sonra olay / tech.htm sona erecekti.

Başlık ve Açıklama daha sonra günlükleri dizine için kullanılabilir alanlar. Bir dizine oturum açarsanız, bu bilgiler, insanların günlük arasındaki seçim izin görüntülenir.

Tema ayarı günlük neye karar verecektir. Sunucu, web sayfası şablon dizinde seçilen tema şablon dosyası belirtilen yerde inşa edecek.

Daha sonra bir başlangıç ​​saati seçin ve günlük etkinlik için zamanı durdurmak. Günlüğüne olay etkin olduğunda başlatmak için günlük istiyorsanız, başlangıç ​​zamanı boş bırakın. Devre dışı kadar günlük durdurmak istemiyorsanız, durma zamanı boş bırakın.

Sabit bir aralıkta günlüğüne olay tekrar ediyorsa, bu aralığı ayarlayabilirsiniz. Bu günlüğü düzenli olarak tekrarlamanız neden olacaktır.

Ilk kez Scribe aslında günlüğü başlar, belirtilen web sayfası inşa edecek. Daha sonra bir tarayıcı ile görüntüleyebilirsiniz.

Başlangıç ​​ve bitiş zamanı boş bırakılırsa, kolayca başlatmak ve günlük manuel olarak durdurmak. Günlük olay MyLog denilen Eğer yazarak başlayabilirsiniz:
/ Log MyLog etkinleştirmek
yazarak bunu durdurmak:
Giriş / MyLog devre dışı bırakmak

Bu gerçekten Scribe kullanmak için bilmeniz gereken herşey. Şimdi günlüğü olayları oluşturmak ve ilgili web sayfaları otomatik olarak inşa edilmiş olabilir. Ancak, Scribe gerçek güç elde etmek için, kaput biraz altına almak gerekecektir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
katip


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Katip Çelebi Damla Tarih / Siyaset 0 09 Eylül 2011 12:11
Katip Çelebi doğumunun 400.yılında anılıyor Juventus Kültür ve Sanat 0 08 Haziran 2009 15:23
ve katip, adını adımla yazmıyor artık! MavipikSeL IF Ekstra 1 06 Ocak 2008 15:02