IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ocak 2012, 19:11   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Scribe Gelişmiş Konular 2




ConferenceRoom Web Ayrıştırma Motor temellerini zaten aşina değilseniz gerçekten ilk kez onlarla daha yakından tanımak gerekir.
ConferenceRoom web ayrıştırma motoru ayrıştırma log dosyaları desteklemek için geliştirilmiştir. Scribe günlük bir web sayfası oluşturmak için bir ayrıştırma ilgili çeşitli adımlar vardır.

İlk olarak, günlük dosyası seçilir ve yüklenmiş olması gerekir. Bunu yapmanın çeşitli yolları vardır. Basit l_load değiştirme değişkeni içinde belirtmek için.
% L_load filename%

Başka bir yol, bir şekilde, dosya adını l_file değiştirme değişkeni ayarlamak ve sonra hiçbir parametre ile l_load aramak için:
% _set L_file filename%
% L_load%

Kullanıcı seçmek için o görüntülemek istediği günlük izin listesi traversal kullanarak, son bir şekilde ikinci yolu üzerinde bir çeşididir.

Daha sonra günlük dosyasının başarılı bir yükleme için test edebilirsiniz. Yükleme başarısız olursa, yedek değişken l_fail yüklenemedi nedenle kurulacaktır. Örneğin:
% L_load myfile.log%
L_fail%%!
<H1> </ H1> <H2>% l_fail% </ H2> logfile yüklenemedi
%%

L_load aramadan önce ayarlayabileceğiniz bir kaç özel değiştirme değişkenleri vardır. l_page günlük belirli bir sayfa neden olacaktır. L_page sıfıra ayarlanması göstermek için günlük neden olacaktır. Sıfıra ayarlanır l_page otomatik yenileme ile bir web sayfası otomatik olarak log 'son' bölümünü olduğu gibi ne gösterecek.

Sayfalarını kullanarak, sayfa başına satır sayısı l_perpage ayarlayabilirsiniz. Log (sayfa sıfır) kuyruk kullanırken, kuyruk dahil bayt sayısını l_tailbytes ayarlayabilirsiniz.

Özel l_perpage değeri -1 tüm günlük 25.000 hatları, bir web sayfasında gösterilecek neden olacaktır. L_load çağırmak önce l_page, l_tailbytes ve l_perpage ayarlanması gerektiğini unutmayın.

Varsayılan temalar sayfa mantık kilit olmadığından, URL geçersiz kılabilirsiniz. Varsayalım.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
şu anda devam eden bir sohbet, bir günlük görünümü. Bir web bağlantı oluşturabilirsiniz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ l_page = 0
konuşmanın en son parçalar günlüğü 'sonu' göstermek için.

Logfile yükledikten sonra, herhangi bir parametre kuruldu erişebilirsiniz. Örneğin, logfile bir parametre olarak adlandırılan başlık sonra% title% yerini alacak.

Scribe giriş motoru, parametreleri kanal, start_time ve stop_time otomatik olarak oluşturur. Günlük komutları (ham chan komutları yerine) kullanıyorsanız, ayrıca normalde de tema, başlık ve açıklama alacak.

Bu parametreleri yoktur durumda güvenli bir şekilde işlemek için web sayfaları kodlamak için en iyisidir. _cset Ile bunu kolay bir şekilde görmek için şablon dosyaları arayın.

Parametrelerini görüntülemek sonra, günlük dosyasında tüm hatları üzerinden döngüler özel bir döngü oluşturmak gerekir. ,% L_begin% döngü başlar ve% l_loop% bitirmek. Yine,% l_begin%% l_loop% arasında bir şey logfile her satır için bir kez tekrarlanır.

Bu döngü, pek çok kez çalıştırmak, çünkü döngü içinde boş satır önlemek için en iyisidir. Sonra tek bir boş satır l_begin ve bir l_loop önce son çıkış ilave boş satır yüzlerce neden olabilir.

Bu döngü içinde, özel yedek değişkenler üzerinden günlük bu hat erişebilirsiniz. Öncelikle, bir aile için l_command adlı yedek değişkenleri kontrol ederek gönderilen komuta türünü belirlemek. Yani, bu bir komut privmsg ise, l_privmsg kontrol görebilirsiniz.

Döngü oluşturmak da komut veren kullanıcı (varsa) ve komutu (eğer varsa) ile birlikte gitti metin l_text l_user koyacaktır. Örneğin, mümkün olan en basit Scribe günlük web sayfası muhtemelen:
% L_load mylog.log%
% L_begin%
L_privmsg%%!
% L_user:%% l_text% <br>
%%
% L_loop%

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2, gelişmiş, konular, scribe


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Scribe Gelişmiş Konular DaDaS CR Makaleler 1 17 Ocak 2012 19:09