IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2012, 18:15   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
iPass




ConferenceRoom Enterprise Edition sürümü 1.7.5b olarak sunucuya erişim sınırı kullanıcıları ve şifreleri bir listesini destekler. Harici bir program kullanıcı adları ve parolalar çiftleri sağlamanız gerekir.Kullanıcı adınızı ve şifrenizi ya bir virgül veya bir alanı (ancak her ikisi de) ayrılmalıdır. Her bir kullanıcı adı / şifre çifti, bir satır sonu ile bitmelidir.
Dış program, kullanıcı adı / şifre çifti yeni bir liste ile ConferenceRoom tedarik etmek istediği zaman, db dizini ircpass.new bu listesini içeren dosyayı yeniden adlandırmak gerekir.Dosya yerinde değil, isminin değiştirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde dosya tamamlandığında, IRC sunucusu bilmiyor ve kullanıcılar kilitli olması ve CPU zamanı boşa neden, kısmi dosyaları okuyacaktır.Sunucu, kullanıcı adı / şifreleri yeni bir liste yaklaşık iki dakika içinde asimile olacak.

Ircpass.new dosya sunucusu emmek ve silin. Kullanıcı adı / şifre çifti listesini değiştirmek isterseniz, sadece ircpass.new için yeni bir liste yeniden adlandırabilir ve sunucu kısa bir süre listesini güncellemek.

Listeyi kullanmak için, bir parola ile bir istemci sınıfı yapılandırmak *. Bu, müşteri tarafından verilen kullanıcı adı ve şifre, kullanıcı adı / şifre listesini bir giriş eşleşirse istemci sınıfı yalnızca uyumlu olması neden olacaktır. Tüm istemci sınıflar şifre * varsa, tüm kullanıcılar, oturum almak için bir kullanıcı / parola çifti sahip olmanız gerekir

Kullanıcı adı değiştirilemez, artık müşterilerine sohbet mutlak izlenebilirlik. Sadece kendi kullanıcı adı not ve kim olduklarını böylece kullanıcı adı / şifre çifti biliyorum,

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ipass


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık