IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2021, 05:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pole dansı nedir nasıl yapılır




Pole dansı nedir nasıl yapılır
Pole dance, tüm dünyada, dernek ve federasyonları olan, önümüzdeki yıllarda olimpiyatlarda da yer alması beklenen, spor ve eğlence amaçlı yapılan bir dans türüdür.
POLE DANCE, POLE DANS, POLE SPORT, DİREK DANSI POLE FİTNESS NEDİR NASIL YAPILIR?

Pole dance, tüm dünyada, dernek ve federasyonları olan, önümüzdeki yıllarda olimpiyatlarda da yer alması beklenen, spor ve eğlence amaçlı yapılan bir dans türüdür.

Pole Dans ilk olarak erkeklerin akrobatik hareketler yaptığı ve yer çekimine adeta meydan okuduğu farklı bir hareketler bütünü olmuştur. Daha sonraları bu Amerikan barlarına taşınmış ve burada farklılaşmaya başlamıştır. Dünya üzerinde bir çok ülkede sevilerek yapılan pole dans erkeklerin ve bayanların yapabildikleri bir dans türü olmuştur. Amerika barlarında zaman içerisinde seksi bir dans şovu haline gelmiş ve insanların da bir hayli ilgisini çekmiştir. Çünkü özel kıyafetler ve seksi hareketler birleştiğinde ortaya seyri mükemmel görseller çıkarmaktadır. Zamanla bu Amerika’ dan çıkıp diğer ülkelere sıçramıştır ve günümüzdeki büyük bir hayran kitlesine bu sayede ulaşabilmiştir. Bir çok erkek ve bayan bu dansı yapmakta ve yine bir çok kesim de bu dansı izlemek istemektedir.

Pole dans ülkemizde erotik dans veya seksi dans olarak bilinmektedir. Ancak gerçek adı direk dansıdır. Yapımı oldukça zordur. Yani herkes çıkıp da ben bu dansı iki günde öğrenir ve sahneye taşırım diyemez. Hem fitlik gerektirir, hem güç hem de iyi bir eğitim. Pole dans kursu almadan kendi başınıza yapabilmeniz nerdeyse imkansızdır. Aynı zamanda akrobatik hareketler içerdiğinden, dikkat de hat safalar da olmalıdır. Bunun yanı sıra ciddi bir eğitim ve tekrar sürecine ihtiyaç vardır. Mümkünse bu dansın ilk zamanlarında profesyonel kişilerden eğitim almalısınız. Çünkü öğrenilen yanlış teknikleri ve hareketleri ileride düzeltmek çok daha zor olacaktır.

Pole dans günümüzde her ne kadar bayanların yaptığı bir dans gibi görünse de erkeklerin de tercih ettiği bir danstır. Hatta erkekler güç kullanabildiklerinden ötürü çok daha akrobatik hareketler sergileyebiliyorlar. Pole dans akrobatik hareketler içerdiğinden çok tekrar yapmak gerekir. Profesyonel pole dans kursunda alacağınız eğitim ile kendi çalışmalarınızı da eklediğinizde ortaya güzel işler çıkarabilirsiniz.
Pole Dans için yaşınızın önemi yoktur. İçinizdeki enerjiye güveniyorsanız hemen pole dans eğitimi almak için başvuruda bulunmalısınız. Ayrıca bu dans ile tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. ***y ve ateşli bir görünüm bu dans ile size çok yakışacaktır.
Pole dans ülkemizde özellikle son yıllarda büyük bir talep görmektedir. İzleyenler bu dansın göze en hoş gelen ve tatmin edici özellikte olan dans olduğunu söylüyorlar. Pole dans sunumunu ilk yaptığınızda karşılığını taktir edici ve beğeni dolu alkışlardan alabilirsiniz.

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
pole dansı nedir nasıl yapılır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
VoLTE Nedir, Nasıl Çalışır, Ayarları Nasıl Yapılır? bb Mobil Hatlar 0 03 Şubat 2020 13:24
Akü Nedir? Bakımı Nasıl Yapılır? Sevda Otomobil Haberleri 0 10 Ağustos 2014 03:24
Online Flört Nedir? Nasıl Yapılır? Nasıl Başarılı Olunur? SunShine Ah Erkekler 1 23 Aralık 2013 08:25
Seo Nedir Nasıl Yapılır ? IRCConnect Google 6 11 Temmuz 2010 02:53
Fake Pr Nedir Nasıl Yapılır Nasıl Anlaşılır Golf Google 0 04 Eylül 2007 18:51