Kağıtta Levrek Malzemeler 400 gr levrek fileto 2 Adet domates 2 Adet küçük sivribiber 2 Yemek kaşığı tereyağı 2 Çorba kaşığı beyaz şarap 16 Adet haşlanmış mantar 2 Çorba kaşığı krema 1 Demet maydanoz 4 Adet haşlanmış patates Yarım limon Tuz 1 Adet yağlı kağıt Sos malzemesi için : 2 Adet kabak 2 Adet havuç 2 Adet soğan 2 Tatlı kaşığı un 2 tatlı kaşığı salça 3 Yemek kaşığı sıvıyağ 2 Çay bardağı su 2 Çay kaşığı tane karabiber Tuz Hazırlanışı Levrek filetoyu parçalara ayırın. Sos malzemesi için ; tencerede sıvıyağı kızdırıp kuşbaşı doğranmış kabak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] havuç[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soğan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salça ve karabiberi soteleyin. Un ve tuz ilave edip kavurun. 2 çay bardağı su ekleyip kaynatın. Ocaktan alıp süzgeçten geçirin. Ufak doğanmış domates[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mantar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sivribiber[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyaz şarap[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] krema ve hazırladığınız sosu levrekle birlikte yağlı kağıda sarın. Fırın tepsisine yerleştirip 10 dakika pişirin. Yağlı kağıdı açıp içine patatesleri yerleştirin ve tekrar sarın. Fırında 2-3 dakika kızartın. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip sıcak olarak servis yapın. |
Cevap: Kağıtta Levrek Farklı bir lezzet, Kağıtta levrek... Malzemeler: 1 adet Levrek Tereyağı Pul Biber Karabiber Tarhun 1 sivri biber 1 tutam maydanoz ½ domates 1 defne yaprağı 1 tutam doğranmış mantar Hazırlanışı: Balığımızı temizleyerek fileto haline getiriyoruz. Tüm malzemeyi iyice harmanlıyoruz. Malzemenin yarısını kağıdımızın zeminine döşüyoruz. Levreğimizi malzemenin üzerine koduktan sonra kalan malzemenin diğer yarısını levreğimizin üzerine koyuyoruz. Kağıdımızı güzelce katlıyoruz. İster fırında, ister ızgarada pişmesini sağlayabiliriz. Biz ızgarayı tercih ettik. Izgarada her iki tarafını iyice pişiriyoruz. Tabağımıza aldıktan sonra kağıdı açıyoruz ve yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun... |
Cevap: Kağıtta Levrek aaaa olmadı ama biriniz 200 gram biriniz bir adet dediniz ortasını bulun desemde hazır fileto olanı yapmak daha mantıklı geldi hazırlamaya uğraşmayacaz ;s6 ama ondaki malzemeler daha fazla en iyisi bir adet olanı hazırlamak ;s6 |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:13. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net