![]() |
Kalamar Kizartmasi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KALAMAR KIZARTMASI Malzemeler:
Donmuş kalamarları çözdürün. Üzerine şeker ve karbonatı serperek birkaç dakika iyice karıştırın. Yarım saat kadar dinlendirin ve üzerine birayı dökerek bir gün buzdolabınd bekletin. Pişireceğinize yakın çıkarıp süzün ve tuzlu suda yıkayın (mutlaka tuzlu su). Una bulayarak kızdırılmış bol yağda önce orta ateşte kızartın sonrada ateşi artırarak kıtırlayın. Sosu ile sıcak olarak servis edin. Sosun Yapılışı: Mayonez ve yoğurtu karıştırın. Ezilmiş sarımsak, ince doğranmış maydanozu, tuzu ve ufalanmış ekmek içini ilave ederek iyice karıştırın. Kalamarınızla birlikte sunun. Afiyet olsun.. Alıntı |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:50. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk