![]() |
Patatese Sarılı Minekop Balığı Patatese Sarılı Minekop Balığı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler
Patatese Sarılı Minekop Balığı Yapılışı SOSU hazırlamak için, havuç ve soğanı temizledikten sonra istediğiniz şekilde doğrayın. Safranı, tuzu ve beyazbiberi ilave edip karıştırın. Daha sonra derin bir kaba alarak üzerini streç film ile kaplayın. 100 derece fırında 1 saat pişirin. Fırından aldığınızda suyunu süzün. Elde ettiğiniz suyu, kısık ateşte tereyağı ile karıştırarak sos kıvamına getirin. Patatesleri rendeledikten sonra suyunu sıkın. Üzerine tuz ve beyazbiberi ekleyerek hafifçe harmanlayın. Patates rendesini bez üzerine alarak ince şerit halinde serin. Ortasına minekop balığını yerleştirdikten sonra bezi bohça haline getirin. Sıvıyağı tavaya alıp, bohçayı alt-üst ederek pişirin. Deniz börülcesini tereyağında soteleyin. Daha sonra kıyılmış soğanları ekleyin. Soteleme işlemi sona erdiğinde servis tabağına alın. Minekopu da yerleştirdikten sonra tabağın kenarlarını kiraz domates ve hazırladığınız sosla süsleyip servis yapın. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:45. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk