![]() |
Deniz Mahsülleri ve Rezene İle Canneloni [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 18 Adet Cannelloni 1 İstakoz 2 Yengeç 20 cl Kaynatılmış Balık Suyu 2 Havuç 2 Kereviz Dalı 3 Rezene 5 cl.Pastis 10 cl. Taze Krema 20 gr. Tereyağ 1 Soğan 1 Diş Sarımsak 1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 25 cl. Beyaz Şarap 1 Demet Fesleğen Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi İstakozu 7 dakika, yengeci de 10 dakika sırayla balık suyunda kaynatın. Etlerini kücük parçalara ayırın. Kereviz ve havuçları kıyın. istakozun başını ve yengeç kabuklarını etsuyunda haşlayın. Zeytinyağında sarımsak ve soğanla birlikte kavurun. Beyaz şarabı ısıtın, fesleğen demetini ekleyin ve 10 dakika kısık ateşle kaynatın. Rezeneyi buharda 15 dakika pişirin. Havuç ve kerevizleri tereyağında biraz pişirin. Pastisi ısıtın. 10 cl. deniz mahsulü suyuna, kremayı ekleyip karıştırın. İstakoz ve yengeç etini kıyılmış fesleğenle hafifçe karıştırın. Karışımı cannellonilerin içine doldurun. Rezeneyi mikserde karıştırın ve suzun. Tabaktaki cannellonillerin altına yayın. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:43. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk