06 Ağustos 2014, 10:27 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Soslu Baharatlı Gökkuşağı Alabalığı Tarifi Malzemeler: 4 Gökkuşağı Alabalığı, herbiri 200 g ağırlığında 4 tarhun otu dalı 3 yemek kaşığı zeytinyağı 4 yemek kaşığı tereyağı Tuz Limon suyu 1 tutam Kotányi köri harcı 1 tutam Kotányi chili biberi 1 miktar Worchestershire sosu 4 limon dilimi Süslemek için biraz dereotu Tarifi: Tarhun otunu içi temizlenmiş alabalığın içerisine dağıtın. Teflon bir tavada zeytin yağını kızdırın ve hazırladığınız alabalığını iki tarafıda kızarana kadar bekleyin. Alabalıkları alıp tabağa yerleştirin. Tereyağınıtavadaki et suyu ile eritip içerisine tuz, limon suyu, köri harcı, çili biberi ve Worchestershire sosunu katınız. Hazırladığınız baharatlı tereyağı sosunu Alabalık üzerine dağıtarak döktükten sonra limon dilimleri ve dereotu ile süsleyin. Patates ile servis ediniz. | |
|
Etiketler |
alabalığı, baharatlı, gökkuşağı, soslu, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gökkuşağı Tatlısı Tarifi | Elysian | Tatlılar | 0 | 24 Haziran 2014 09:55 |
Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto | Elysian | Deniz Ürünleri | 0 | 03 Mayıs 2014 10:50 |
Susamlı ve Baharatlı Bonfile Tarifi | Violent | Et Yemekleri | 0 | 05 Mayıs 2013 17:19 |
Baharatlı Jumbo Karides tarifi. | Sevda | Deniz Ürünleri | 0 | 09 Şubat 2011 17:12 |
Soslu Baharatlı Kıymalı Mantı Makarna | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Eylül 2009 19:42 |