Kiremitte Mantarlı Levrek Malzeme : * 2 adet levrek * 1 soğan * 1 kase mantar * 2 defne yaprağı * tane karabiber * limon * sıvıyağ * tuz Üzeri için: * Kaşar peyniri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazirlanisi : Levreklerin orta kemiklerini çıkartıp her birini birer güveç kabına alın. Diğer tarafta soğan ve mantarları doğrayın. Sıvı yağda soteleyin. Üzerine tane karabiber ve defne yaprağı da ekleyin. Tuzunu ayarlayıp bu harcı iki balığın üzerine paylaştırın. En son üzerine kaşar peyniri rendesi serpin. Balığın kuyruk ve ağız kısmına birer parça limon koyup fırında üzeri nar gibi kızarana kadar pişirin ve sıcak sevis yapın |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:08. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net