IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Detoks (https://www.ircforumlari.net/detoks/)
-   -   Kış Detoksu ile 1 Haftada 3 Kilo Verin (https://www.ircforumlari.net/detoks/990511-kis-detoksu-ile-1-haftada-3-kilo-verin.html)

Sarya 02 Kasım 2022 20:38

Kış Detoksu ile 1 Haftada 3 Kilo Verin
 
Yaz mevsimi gelmeden önce verilen kilolar, yaz aylarının sona doğru yaklaşmasıyla birlikte geri alınır. Tıpkı yaz öncesi kilo vermek için uğraşan kişiler, yaz sonu da yaz ayı içerisinde aldığı kiloları vermek için yine aynı uğraşı vermektedir.

Kış detoksu, arınmak ve fazla kilolardan kurtulmak isteyenlerin bir numaralı tercihlerinden birisidir. Günlük olarak hazırlanan bu detoksun içerisinde; greyfurt, maydanoz, limon, zencefil, havuç gibi birçok yararlı besin bulunmaktadır. 1 hafta boyunca her gün taze olarak tüketilmesi önerilmekte ve bu sayede 3 kilo verileceği söylenmektedir. Bu rakam kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Çünkü kişilerin yaşı, boyu, kilosu, beslenmesi ve vücut yapısı birbirinden farklıdır. Detoks suyunun yanı sıra gün içerisinde beslenmeye de dikkat edilmelidir. Sabah kahvaltı öğünü atlanmamalı ve geçiştirici besinler tüketilmemelidir. Ayrıca detoks suyu ile birlikte 1,5 litre kadar normal su da, beslenmenize ilave etmeniz gerekir. Belirtilen malzemeler su ile beraber blendırdan çekilerek tüketilir. Su şişeniz ile birlikte, gün içerisinde de yanınızda rahatça taşıyabilirsiniz.

Bazı insanlar, dönem dönem kendilerini çok şiş hissedebilirler. Bu herhangi bir sebepten dolayı vücudun ödem tutması ile alakalıdır. Böyle durumlarda da, kış detoksu yaparak ödemlerden kurtulmak mümkündür. Mevsim meyveleri ile hazırlayacağınız detokslar ve günde içeceğiniz 2,5 litre su size arınma döneminde büyük yardımı dokunacak içeceklerdir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net