IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02 Temmuz 2025, 20:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Threads Kullanıcıları Sonunda DM Özelliğine Kavuştu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Meta sadece birkaç hafta önce Threads için direkt mesajlar (DM) özelliğini test etmeye başlayacağını duyurmuştu. Şimdi, özellik artık resmi hale getiriyor ve DM’leri herkese sunuyor. Daha önceki testte olduğu gibi güncelleme, kullanıcıların gelen kutusuna erişebileceği ve karşılıklı kişilerle DM alışverişinde bulunabileceği Threads uygulamasına bir mesajlaşma sekmesi ekleyecek.

Meta, başlangıçta insanların sadece kendilerini zaten takip eden veya Instagram’dan karşılıklı takipçileri olan kullanıcılara mesaj gönderebileceğini ancak daha sonraki bir güncellemede daha özelleştirilebilir gelen kutusu kontrolleri sunmayı planladığını söylüyor. Mesajlaşma da yalnızca 18 yaş üstü Threads kullanıcıları için kullanılabilir olacak. Uygulama ayrıca şimdilik grup mesajlaşmasını da desteklemiyor ama görünüşe göre üzerinde çalışılıyor.

Şirketin yöneticileri başlangıçta DM’leri Threads’e getirmeye çok karşıydı. Instagram Başkanı Adam Mosseri, 2023 yılında düşüncelerini açıklayarak, “aynı kullanıcı adı ile iki farklı uygulamada her bir arkadaşınızla iki gereksiz mesaj dizisi”nin ideal bir çözüm gibi görünmediğini belirtti ancak Threads 350 milyondan fazla kullanıcıya ulaştığında bu pozisyon giderek daha az mantıklı hale geldi. Meta bir blog yazısında, “Bağlantıları olan günlük Threads kullanıcılarının üçte birinden fazlası, Threads’te Instagram’dan çok farklı hesapları takip ediyor ve bu da Threads’in kendine özgü bir kullanıcı tabanı oluşturduğunu gösteriyor” diyor.

Şirket, iki yıl sonra Threads’i Instagram’ın bir başka kolu olmaktan ziyade X’e alternatif olarak daha açık bir şekilde konumlandırıyor. Şirket ayrıca uygulamada trend olan konuları daha belirgin hale getirerek ve önerilerde daha fazla bağlantı sunarak gerçek zamanlı konuşmalara ve haberlere daha fazla yöneldi. Son güncellemede kullanıcıların akışlarında trendleri daha da görünür kılacak bir vurgulayıcı özelliği de ekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Threads Hesap Silme Özelliği Sonunda Instagram’dan Bağımsız Hale Geliyor KoJiRo Sosyal Ağlardan Son Haberler 2 18 Kasım 2023 16:25
'Hayat' Sonunda Bebeğine Kavuştu Zen Haber Arşivi 0 28 Aralık 2012 16:31
Blackberry kullanıcıları internete kavuştu! dreamy Cep Telefonlar 0 11 Ekim 2011 15:10
Sonunda Messenger'a kavuştu! Slipknot Cep Telefonlar 0 22 Haziran 2010 15:57