IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Diğer Spor Branşları (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/)
-   -   Hırvatlar'dan Macar yüzücülere dayak (https://www.ircforumlari.net/diger-spor-branslari/220085-hirvatlardan-macar-yuzuculere-dayak.html)

atear 10 Haziran 2009 11:30

Hırvatlar'dan Macar yüzücülere dayak
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hırvatistan'ın başkenti Zagrep'de düzenlenen Uluslararası Yüzme Şampiyonası'na katılan Macar yüzücüler ve antrenörleri, Hırvat futbol holiganları tarafından dövüldü.


Dayak yiyen yüzücüler Macar medyasına yaptıkları açıklamada, 300 kişiden oluşan ve siyah giysili Hırvat futbol holiganlarının kendilerine saldırdığını, çok sayıda sporcunun ile antrenörün yaralandığını bildirdi.

Macar sporcular, Hırvat saldırganların kendilerini Ukraynalı zannederek saldırdıklarını, aynı akşam Ukrayna'nın, Hırvatistan ile Dünya Kupası Eleme Grubu maçı için Zagrep'de bulunduğunu anlattı.

Yüzücüler olay sırasında kendilerinin Macar olduğunu söyleyerek daha ağır yaranmalardan kurtulduklarını, ancak çok sayıda sporcunun yaralanmasına engel olamadıklarını da belirtti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk